Σάββατο, 05 Νοέμβριος 2022 13:42

SUPER LEAGUE 2: Επιτέλους… σέντρα - Εντός με Ηρόδοτο η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Μετά τον πρώτο όμιλο που ξεκίνησε χθες με το ματς Βέροια – ΠΑΟΚ Β’ (1-1), ήρθε η ώρα για τη σέντρα και στο δεύτερο όμιλο της Super League 2, όπου η Καλαμάτα είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Η “αυλαία” ανοίγει σήμερα στις 1.45 μ.μ στη Ριζούπολη με την αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΚ Β’ (ΕΡΤ 3), ενώ στις 3 μ.μ. θα παίξουν στο ΔΑΚ Γάλλου η Επισκοπή με τον Ολυμπιακό Β’
Την Κυριακή θα γίνουν τέσσερα παιχνίδια και η πρώτη αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με το ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική.
Η Καλαμάτα κάνει πρεμιέρα αύριο εντός έδρας με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει νωρίτερα από τα υπόλοιπα (στις 1.45 μ.μ.) προκειμένου να διευκολυνθούν οι φιλοξενούμενοι στο ταξίδι της επιστροφής.
Ο Ηρόδοτος είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, που ήταν υπό διάλυση το προηγούμενο διάστημα. Ως εκ τούτου, η “Μαύρη Θύελλα” έχει την ευκαιρία να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μια εμφατική νίκη που θα στείλει μήνυμα ότι είναι αποφασισμένη για τον τίτλο.
Τα εισιτήρια για το ματς στο Δημοτικό Στάδιο κοστίζουν 10 και 15 ευρώ, με την ΠΑΕ να προσμένει από τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” στο πρώτο φετινό εντός έδρας ματς για τη Super League 2.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον δεύτερο όμιλο έχει ως εξής:

Σάββατο

Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β’ 1-0
Επισκοπή – Ολυμπιακός Β’ 1-1

Κυριακή

Καλαμάτα – Ηρόδοτος (1.45 μ.μ.)
Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας (3 μ.μ.)
Ηλιούπολη – Κηφισιά (3 μ.μ.)
Χανιά – Παναχαΐκή (3 μ.μ.)

Τρίτη

ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική (3 μ.μ.)
Ρεπό: Καλλιθέα