Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2022 10:41

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Το Σάββατο και τηλεοπτικό το ματς με Ολυμπιακό Β’

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα ξεπέρασε την Κυριακή με άνεση το εμπόδιο του Ηροδότου και ετοιμάζεται για το πρώτο εκτός έδρας ματς στη Super League 2, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’.

Ενα παιχνίδι που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στο Ρέντη στις 1.45 μ.μ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3. Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει (για το νότιο όμιλο) και τους αγώνες Κηφισιά – Αιγάλεω (Κυριακή 3.45 μ.μ.) και Προοδευτική - Καλλιθέα (Δευτέρα, 3.15 μ.μ.).
Η Καλαμάτα θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, που στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 εκτός έδρας με την Επισκοπή.
Ο Ολυμπιακός Β’ είναι σαφώς πιο δύσκολος αντίπαλος από τον Ηρόδοτο, αλλά η “Μαύρη Θύελλα” υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα.
Η νίκη είναι άλλωστε το μοναδικό ζητούμενο για μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θεωρείται από πολλούς ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.
Στην πρεμιέρα πήρε τους τρεις βαθμούς πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 2-0, με χαμένο πέναλτι, δοκάρι και σωρεία ευκαιριών.
Με νίκη ξεκίνησαν πάντως και οι υπόλοιποι “μνηστήρες” του τίτλου. Η Κηφισιά νίκησε εκτός με 2-0 την Ηλιούπολη και ο Απόλλων Σμύρνης εντός με 1-0 την ΑΕΚ Β.
Η Παναχαΐκή πήρε σπουδαίο διπλό στα Χανιά (1-2), ενώ η Καλλιθέα είχε ρεπό.
Να σημειωθεί ότι η πρώτη αγωνιστική επρόκειτο να ολοκληρωθεί σήμερα με το ματς ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική, αλλά η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε χθες την αναβολή του ματς λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”.
Η δεύτερη αγωνιστική θα ξεκινήσει το Σάββατο με το Ολυμπιακός Β-Καλαμάτα στις 1.45 μ.μ και θα ακολουθήσει στις 3 το ΑΕΚ Β’ Ηλιούπολη.
Την Κυριακή στις 3 μ.μ. θα γίνουν τα ματς ΟΦ Ιεράπετρας- ΠΑΟ Ρουφ, Ηρόδοτος-Απόλλων Σμύρνης, Παναχαΐκή- Επισκοπή και στις 3.45 μ.μ. Κηφισιά – Αιγάλεω.
Τη Δευτέρα θα γίνει το Προοδευτική- Καλλιθέα (3.15 μ.μ.), ενώ ρεπό έχουν τα Χανιά.
Η προετοιμασία της Καλαμάτας για τον αγώνα του Σαββάτου θα ξεκινήσει σήμερα, μιας και χθες υπήρχε ρεπό. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και η Καλαμάτα αναμένεται πάνοπλη απέναντι στον Ολυμπιακό Β’