Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2022 14:31

Παναθηναϊκός: «Μην πάει ο κόσμος στο Αγρίνιο δεν υπάρχουν εισιτήρια - Ραντεβού στο ματς με Ατρόμητο»

Γράφτηκε από τον

Ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους φίλους του ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το ματς με τον Παναιτωλικό, ζητώντας τους να μην πάνε στο γήπεδο, εξέδωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Χωρίς τη συμπαράσταση των οπαδών του θα… πορευτεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (9/11) εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, όπως έγινε σήμερα γνωστό.
Συγκεκριμένα, λόγω της «ακαταλληλότητας» της κερκίδας των φιλοξενούμενων της ομάδας του Αγρινίου, το «τριφύλλι» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωσε ότι αποφασίστηκε να μην πάρει εισιτήρια για λόγους ασφαλείας.

Παράλληλα, από τον Παναθηναϊκό ζήτησαν από τους φίλους της ομάδας να μην μεταβούν στην Αιτωλοακαρνανία και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο, την προσεχή Κυριακή.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Κρίθηκε σκόπιμο για λόγους ασφαλείας, μια και η κερκίδα των φιλοξενούμενων είναι πολύ μικρή, να προφυλαχθεί η ομάδα.
Κατανοούμε απόλυτα τη «δίψα» του κόσμου μας να παραστεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού σε ακόμα ένα παιχνίδι, όμως υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες καλούμε τους φιλάθλους μας να μην έρθουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
Δίνουμε ραντεβού όλοι την Κυριακή στην έδρα μας, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με αντίπαλο τον Ατρόμητο».

Πηγή: sport-fm.gr