Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2022 10:20

Πρεμιέρα με… αναβολές σε Α1 και Β’ τοπική

Γράφτηκε από τον
Πρεμιέρα με… αναβολές σε Α1 και Β’ τοπική

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο τόσο η Α1 τοπική, όσο και η Β’ τοπική Μεσσηνίας.

Πρωταθλήματα που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα λόγω του Μητρώου, ενώ για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκαν την περασμένη Κυριακή και δύο ματς για την Α’ τοπική, στην οποία έχουν γίνει τρεις αγωνιστικές. Η ΕΠΣΜ αποφάσισε να ξεκινήσουν οι δύο παραπάνω κατηγορίες και να αναβληθούν μόνο τα παιχνίδια των ομάδων, που δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμα την εγγραφή τους στο Μητρώο.

Σήμερα το μεσημέρι η διοργανώτρια θα ανακοινώσει ποια είναι τα ματς που δεν θα γίνουν, ενώ ενδέχεται να υπάρξει αναβολή και σε κάποιο ή κάποια ματς Α’ τοπικής. Να σημειωθεί ότι στην Α1 τοπική ορίστηκαν τα ματς Ερασιτέχνες Καλαμάτας – Ολυμπιακός Διαβολιτσίου και Ηρακλής Κυπαρισσίας – Ολυμπιακός Καλαμάτας και στη Β’ τοπική το Ερμής Καλαμάτας – Αστέρας Βαλύρας.

Μονά ματς στο Κύπελλο

Η καθυστερημένη έναρξη των πρωταθλημάτων και οι αναβολές, έχουν ως αποτέλεσμα αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές προκειμένου να βγει το πρόγραμμα. Κάτι που δημιουργεί όμως πρόβλημα και με το Κύπελλο Μεσσηνίας.. Ετσι στην Ενωση σκέφτονται ο θεσμός να συνεχιστεί με μονά παιχνίδια, αντί για διπλά.