Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 10:41

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το διπλό στο Ρέντη με Ολυμπιακό Β’

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Για το διπλό στο Ρέντη με Ολυμπιακό Β’

Το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι στη Super League 2 θα δώσει σήμερα η Καλαμάτα, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Β’, ματς με το οποίο ανοίγει η “αυλαία” στη δεύτερη αγωνιστική του νότιου ομίλου.

Ο αγώνας στο Ρέντη θα ξεκινήσει στη 1.45 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.

Η “Μαύρη Θύελλα” νίκησε άνετα στην πρεμιέρα με 2-0 τον Ηρόδοτο, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με την Επισκοπή. Η μεσσηνιακή ομάδα θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες στο πρωτάθλημα, ώστε να πάει με καλή ψυχολογία στο πελοποννησιακό ντέρμπι με την Παναχαΐκή. Ο Ολυμπιακός Β’ έχει ταλέντο και ενθουσιασμό, αλλά η Καλαμάτα υπερέχει σε εμπειρία και ποιότητα. Είναι το φαβορί του ματς και οφείλει να το δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες δίχως προβλήματα και στη συνέχεια ο Νίκος Αναστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε για την πρωτεύουσα. Σε αυτήν μετέχουν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Ταΐρης, Mέντες, Ασίγκμπα, Μπακαγιόκο, Λουπάνο, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Καραγκούνης, Μπενίτεζ, Ματέους, Τριανταφυλλάκης, Κόκκορης, Μπόρχες, Πασάς, Ρόβας, Αρναρέλλης, Βασιλόγιαννης, Τάτος.


Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον νότιο όμιλο έχει ως εξής:


Σάββατο

Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα, 1.45 μ.μ.
ΑΕΚ Β’ – Ηλιούπολη, 3 μ.μ.

Κυριακή
Ηρόδοτος – Απόλλων Σμύρνης, 3μ.μ.
Παναχαΐκή – Επισκοπή, 3 μ.μ.
Ο.Φ. Ιεράπετρας – ΠΑΟ Ρουφ, 3 μ.μ.
Κηφισιά – Αιγάλεω, 3..45 μ.μ.

Δευτέρα
Προοδευτική – Καλλιθέα, 3.15 μ.μ.
Ρεπό: Χανιά