Τετάρτη, 16 Νοέμβριος 2022 13:13

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Δεν ήταν εμφάνιση ομάδας Γ’ εθνικής αυτή...”, δηλώνει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Δεν ήταν εμφάνιση ομάδας Γ’ εθνικής αυτή...”, δηλώνει ο Κ. Παλαμάρας

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν άφησε η πρεμιέρα της Γ’ εθνικής στο Διαβολίτσι που ηττήθηκε εύκολα από τη Ρόδο με 4-1 στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Ο ΑΟΔ πραγματοποίησε άσχημη εμφάνιση, δεν μπήκε ποτέ στο πνεύμα του αγώνα και επέτρεψε στην ομάδα της Ρόδου να πάρει εύκολα το πρώτο της διπλό στο πρωτάθλημα.
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα “ελάφια” είναι εκ των φαβορί για τον τίτλο στον 4ο όμιλο (μαζί με τον Πανιώνιο), έχουν αισθητά μεγαλύτερο μπάτζετ και ορισμένους παίκτες με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Ο τεχνικός των “νερατζούρι” Κώστας Παλαμάρας δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του και μίλησε για άμεση βελτίωση στο επόμενο ματς...

“Πέσαμε αμαχητί”

“Γνωρίζαμε πως παίζαμε με μία ποιοτική ομάδα που είναι εκ των φαβορί για το πρωτάθλημα στον όμιλο μας. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μου.
Είχαμε ένα πλάνο στο παιχνίδι που όμως δεν δούλεψε καθόλου.
Δεχθήκαμε με μεγάλη ευκολία τα γκολ, η ομάδα μας έπεσε αμαχητί, δεν βγάλαμε πάθος και δύναμη. Δεν ήταν εμφάνιση ομάδας Γ’ εθνικής αυτή, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας.
Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με το Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, μια σκληρή ομάδα και θα πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο και να εμφανιστούμε πιο δυνατοί για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα”, δήλωσε στην “Ε” ο καλαματιανός τεχνικός.
Το ματς με την Ρόδο ανήκει στο παρελθόν για το Διαβολίτσι που έχει στρέψει την προσοχή του στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με το Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι, με τις προπονήσεις να φιλοξενούνται από σήμερα στο γήπεδο των Λείκων που διαθέτει πλαστικό τάπητα, όπως και το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας της Κυριακής.