Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2025 21:54

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ: “Τιμή και ευθύνη να είμαι προπονητής στον Πάμισο”

Γράφτηκε από τον
ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ: “Τιμή και ευθύνη να είμαι προπονητής στον Πάμισο”

Ο Μιχάλης Φασουλής είναι και επίσημα, από σήμερα, ο νέος προπονητής του Παμίσου Μεσσήνης.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, καθώς είχε καθοδηγήσει την ομάδα και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από τα τέλη Οκτωβρίου 2018 έως τον Ιούνιο του 2019, αφήνοντας τότε θετικό αποτύπωμα.

Η συνεργασία αυτή αναθερμαίνεται σε στέρεες βάσεις αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης. Δεν είναι τυχαία η σχέση του κ. Φασουλή με τον Πάμισο, καθώς τον περασμένο Ιανουάριο είχε τιμηθεί από τη διοίκηση του συλλόγου στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  μια κίνηση που συμβολίζει τη διαχρονική σύνδεση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Μιχάλης Φασουλής ανέφερε:

«Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη να βρίσκομαι ξανά στον πάγκο του Παμίσου. Πρόκειται για έναν σύλλογο με βαριά φανέλα, ιστορία και κόσμο που αγαπά το ποδόσφαιρο.

Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα, μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια. Πάνω απ’ όλα, εύχομαι υγεία σε όλους και μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου και καλώ τον φίλαθλο κόσμο της Μεσσήνης να στηρίξει την ομάδα – τον θέλουμε δίπλα μας».