Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 19:05

Ξεκούραστο τρίποντο για την Κ19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ξεκούραστο τρίποντο για την Κ19 της Καλαμάτας

Τους τρεις βαθμούς χωρίς να ιδρώσει πήρε σήμερα η Κ19 της Καλαμάτας, καθώς ο Ηρόδοτος δεν προσήλθε να αγωνιστεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος.

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, μαζί με το διαιτητικό τρίο, τους Αποστόλη Καυκά, Χρήστο Καραμπέτσο, Παναγιώτη Νικολόπουλο, την ώρα έναρξης του όπως προβλέπεται από τον Κ.Α.Π και έτσι η Καλαμάτα θα πάρει τη νίκη στα χαρτιά με 3-0. Η παραπάνω αναμέτρηση εντάσσεται στο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Σούπερ Λιγκ 2 και αρχικά είχε οριστεί για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Η Κρητική ομάδα όμως, είχε ζητήσει αναβολή αφού δεν είχαν εκδοθεί από την ΕΠΟ τα δελτία των ποδοσφαιριστών της. Η αρμόδια επιτροπή της Σούπερ Λιγκ 2 όρισε έτσι εκ νέου τον αγώνα να διεξαχθεί σήμερα στο δημοτικό γήπεδο του Ασπροχώματος. Για την ιστορία η αρχική σύνθεση της Καλαμάτας ήταν: Τσιφτσής, Θεοφιλόπουλος, Δημόπουλος, Λεβεντάκης, Παπαθόπουλος, Μαθιόπουλος, Γιακουμής, Λακριντής, Τρουπάκης, Αντ. Φράγκος, Μπουρίκας.
Την 20άδα συμπλήρωναν οι Κλεφτόγιαννης, Χιλίαρχος, Μαναρώλης, Δελλής, Κάππας, Μαλιόγκας, Π. Φράγκος, Δημητρίου, Καρνάκης.