Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2014 13:12

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Αιγινιακό

Γράφτηκε από τον
Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το ματς με τον Αιγινιακό

Με πέντε απουσίες επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, μετά το χθεσινό ματς με την Καλλονή.

Οι Μπαντιμπανγκά, Σανκαρέ και Μούκαμ τραυματίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση και θα κάνουν αργότερα σήμερα εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάστασή τους, ενώ με ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι τραυματίες Κουρμπέλης και Τορμένα.

Οι προαναφερθέντες παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Στάικο Βεργέτη για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Αιγινιακό, που θα γίνει την Τετάρτη στο Αιγίνιο. Αν και η προετοιμασία στην Τρίπολη θα ολοκληρωθεί αύριο, ο προπονητής του Αστέρα ανακοίνωσε από σήμερα την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, ενώ έμειναν εκτός (πέραν των τραυματιών) και οι Κοσίτσκι, Ρόλε, Μάσα, Λούι, Γκοϊάν και Ουσέρο. Η 18άδα που επέλεξε ο Βεργέτης απαρτίζεται από τους Μπαντή, Θεοδωρόπουλο, Παπαχρήστο, Κιτόκο, Γογωνά, Παντελιάδη, Κυριακόπουλο, Καστριτσέα, Μουνάφο, Τσοκάνη, Ζησόπουλο, Τιε Μπι, Νίκο Φερνάντες, Γαρυφαλλόπουλο, Γιαννιώτα, Μπαράλες, Πάρα και Μπακασέτα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ