Τρίτη, 22 Νοέμβριος 2022 12:47

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: "Ο διαιτητής έκλεψε τη νίκη από την ομάδα μας"

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: "Ο διαιτητής έκλεψε τη νίκη από την ομάδα μας"

 

Με τον διαιτητή Μπόζνο από την Αρκαδία τα έχουν στον Α.Ο. Διαβολιτσίου, καθώς θεωρούν ότι με τις αποφάσεις του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο κυριακάτικο ματς με το Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

Ο ΑΟΔ κρατούσε μέχρι το 93' τη νίκη, όταν ο ρέφερι υπέδειξε πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι.
"Ο διαιτητής του σημερινού (σ.σ. προχθεσινού) αγώνα στην Νέα Επίδαυρο έκλεψε την νίκη από την ομάδα μας με ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε σε βάρος του ΑΟ Διαβολιτσίου στο 93 'και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 1-1", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σελίδα της μεσσηνιακής ομάδας στο Facebook.
Να σημειωθεί ότι στο εν λόγω ματς ακυρώθηκε γκολ του Καντούτση στο 43' (διότι σύμφωνα με διαιτητή και βοηθό, η μπάλα είχε βγει άουτ στη σέντρα του Αλεξανδρή). Μία απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Το Διαβολίτσι έχασε έτσι άδικα τους τρεις βαθμούς. Το θετικό πάντως είναι ότι έδειξε αντίδραση μετά την ήττα στην πρεμιέρα με 1-4 από τη Ρόδο.
Πλέον καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στο δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Πανηλειακό, που κόντρα στη Μύκονο, πήρε την πρώτη νίκη στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής.