Τετάρτη, 23 Νοέμβριος 2022 17:15

Α' ΤΟΠΙΚΗ: Μόνος στην κορυφή ο Πάμισος, χιτσκοκικό φινάλε στο "Π. Μπαχράμης"

Γράφτηκε από τον

Ο Πάμισος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της 6ης αγωνιστικής στην Α' τοπική που πραγματοποιήθηκε σήμερα...

Οι Νησιώτες ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την αγχωτική νίκη τους με 1-0 στη Σπερχογεία, χάρις σε πέναλτι του Σαραντόπουλου στο τελευταίο 15λεπτο.
Φοβερό ματς έγινε στο "Π. Μπαχράμης" μεταξύ του Ηρακλή Καλαμάτας και της Εράνης που έληξε με σκορ 2-2!
Οι Φιλιατρινοί ήταν φανερά ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και "αυτοκτόνησαν" στο φινάλε. Προηγήθηκαν 0-2 χάρις σε δύο γκολ του Κόλλια, όμως οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν με ισάριθμες κεφαλιές από Μιχαλόπουλο και Βαϊτση, με το δεύτερο γκολ να σημειώνεται στο 90'! Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία για δύο γκολ που της ακυρώθηκαν και ιδιαίτερα για το δεύτερο στο 88' με το σκορ στο 1-2.
Στην Κυπαρισσία το Καλό Νερό κράτησε στο 0-0 την Κυπαρισσία που έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή, ενώ η Κορώνη συνέτριψε με 5-1 την Ράχη.
Ο Ολυμπιακός Ανάληψης επικράτησε με 3-0 του Τέλλου Αγρα με τρία γκολ στο β' ημίχρονο, ενώ η Μεθώνη επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 1-0 της Αβίας.
Τέλος, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού ο Αστέρας Αρφαρών σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα επί του ΕΘνικού Μελιγαλά με 2-1.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Σπερχογεία – Πάμισος 0-1
Μεθώνη – Α.Ε. Αβίας 1-0
Ηρακλής Καλαμάτας – Εράνη 2-2
Καλό Νερό – Κυπαρισσία 0-0
Ακρίτας Κορώνης – ΠΑΣ Ράχη 5-1
Εθνικός Μελιγαλά – Αστέρας Αρφαρών 1-2
Ολυμπιακός Ανάληψης – Τέλλος Αγρας 3-0
Απόλλωνας Καλαμάτας – Πανθουριακός 0-3 (α.α.)
Α.Ε. Μάνης – Ομόνοια αναβλήθηκε