Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2022 17:44

Ηρακλής - Παναθηναϊκός Β' 2-3: Σπουδαίο διπλό με Σαρδέλη στo 91! (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός Β' με δύο τέρματα του Μπιλάλ και τον Σαρδέλη να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα νίκησε 3-2 τον Ηρακλή εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι με νεύρα και αρκετή ένταση.

Ο Παναθηναϊκός Β' με δύο τέρματα του Μπιλάλ στο πρώτο μέρος με το τριφύλλι να κάνει την ανατροπή από το εις βάρος του 1-0 και τον καλαματιανό Γιάννη Σαρδέλη να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα και να διαμορφώνει το τελικό 3-2 επικράτησε του Ηρακλή εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι με νεύρα και αρκετή ένταση.

Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ στο 12' όταν οι γηπεδούχοι έφυγαν στην αντεπίθεση, εκμεταλλεύθηκαν το λάθος κοντρόλ του Μαρτίνη και άνοιξαν το σκορ με τον Πατράλη να βγαίνει τετ α τετ με τον Ξενόπουλο, που απέκρουσε αρχικά, αλλά ο Τόμας πήρε το "ριμπάουντ" και με σουτ από κοντά έκανε το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός Β' ισοφάρισε στο 34', όταν ο Αθανασακόπουλος έσπασε τη μπάλα στον Μπιλάλ κι εκείνος με ωραίο πλασέ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 1-1 και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού.

Στο 43' οι πράσινοι έκαναν την ανατροπή, καθώς σε αντεπίθεση τεσσάρων με τρεις, ο Αθανασόπουλος πάτησε περιοχή, ανατράπηκε ο διαιτητής δεν έδωσε το πέναλτι με τη μπάλα να φτάνει στον Μπιλάλ που πλάσαρε για το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι όταν ο Γιουμπιτάνα έπεσε πάνω στον Τερεζίου και στο 52' ο Μελούνοβιτς ισοφάρισε σε 2-2.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη όταν μετά από ωραία μεταβίβαση του Ανδρικόπουλου ο Σαρδέλης βγήκε απέναντι στον Βελλίδη και με ένα άγγιγμα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα, για το τελικό 2-3.

ΓΚΟΛ: 13′ Τομάς, 54′ πεν. Μελούνοβιτς/34′, 43′ Μπιλάλ και 90+1′ Σαρδέλης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γεωργιάδης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ (46′ Κωστούλας), Α. Παπαστεριανός, Βιτλής, Σίλβα (89′ Κουντουριώτης), Γιουμπιτάνα, Πατράλης, Άλεξιτς (46′ Μελούνοβιτς), Τομάς, Τότσκα (46′ Μανουσάκης).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β' (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (66′ Ανδρικόπουλος), Έμπο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Βουτσάς, Ηλιάδης (59′ Σερπέζης), Αθανασακόπουλος (75′ Καραμπάς), Ρόμπι, Τερεζίου (75′ Κρυπαράκος), Μπιλάλ (66′ Σαρδέλης).

Πηγή: sport24.gr