Δευτέρα, 28 Νοέμβριος 2022 19:54

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-2: Διπλό χωρίς... γκολκίπερ στο δεύτερο ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-2: Διπλό χωρίς... γκολκίπερ στο δεύτερο ημίχρονο

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες από το γήπεδο του Κάμπου το Καλό Νερό, επικρατώντας με 2-1 της Α.Ε. Αβίας σε ένα ματς με δύο αποβολές.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να σκοράρουν δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και σε διάστημα πέντε λεπτών. Ο Μπεγέτης στο 36' έκανε το 0-1 και ο Μαλισόβας στο 41' το 0-2.
Το δεύτερο ημίχρονο όμως, ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για το Καλό Νερό, αφού στο 46' ο Πανταζής μείωσε σε 1-2 για την Α.Ε. Αβίας. Και σαν μην έφθανε αυτό στο 48' αποβλήθηκε ο γκολκίπερ Κυριακόπουλος και στον πάγκο δεν υπήρχε δεύτερος τερματοφύλακας.
Ετσι την εστία υπερασπίστηκε ο μεσοαμυντικός Αριδάς. Παρ' όλα αυτά το Καλό Νερό κράτησε το προβάδισμα έως το φινάλε, με τους γηπεδούχους να μένουν και αυτοί με δέκα παίκτες στο 83' λόγω αποβολής του Αλντέσκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Ν. Σκόρδο και Ταβουλαρέα
ΑΕ ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Σινάι, Γεωργίκος, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Ε. Τσουλάκος, Α. Καρδάσης, Αλντέσκου, Δ. Τσουλάκος, Πανταζής, Ξυνός,
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Κυριακόπουλος, Πραντάλος, Βλάμης, Αριδάς, Γαργαρώνης, Μπεγέτης, Κυριακούλης, Μαλισόβας, Διονυσόπουλος, Μητρόπουλος, Βλαχόπουλος.