Τετάρτη, 30 Νοέμβριος 2022 12:30

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Κρατάμε μόνο το βαθμό με Πανηλειακό”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον

 

Δεν πήρε αυτό που ήθελε αρχικά, δηλαδή τη νίκη, αλλά τουλάχιστον δεν ηττήθηκε κιόλας το Διαβολίτσι στο κυριακάτικο ματς με τον Πανηλειακό.

Το γκολ του Γιάννη Στραβάκου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων απέτρεψε τη δεύτερη εντός έδρας ήττα και ήταν μια τονωτική ένεση εν όψει και της δύσκολης συνέχειας.
Βέβαια στο Διαβολίτσι είχαν ως μοναδικό στόχο στη νίκη στο ματς με τον Πανηλειακό και ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Παλαμάρας δεν έμεινε ευχαριστημένος ούτε από το αποτέλεσμα ούτε από την εμφάνιση.

“Δεχθήκαμε ένα φτηνό γκολ”

“Θέλαμε να κερδίζουμε γιατί παίζαμε εντός έδρας. Η ομάδα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει για να μπορεί να έχει ένα καλύτερο μέλλον στην κατηγορία
Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και είχαμε λίγες ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και απεναντίας δεχθήκαμε γκολ σε μία φάση που χάθηκε η άμυνα. Ηταν ένα φτηνό γκολ.
Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε αρκετά πράγματα, θέλαμε φρέσκα παιδιά και το παλέψαμε, είχαμε ψιλοευκαιρίες και ένα πέναλτι που θεωρώ πως έγινε πάνω στον Ηλιόπουλο.
Εστω και στο 94’ βάλαμε ένα γκολ και πήραμε ένα βαθμό.
Κρατάμε αυτό τον βαθμό και σαφώς είναι κέρδος ότι δεν χάσαμε όπως πήγε το ματς”, δηλώνει στην “Ε” ο 47χρονος προπονητής που θα εστιάσει αυτή την εβδομάδα στο αμυντικό κομμάτι εν όψει και της δύσκολης εξόδου την Κυριακή στο Γύθειο με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό.
Ο ΑΟΔ έχει δώσει φιλικό με τον Πανγυθεατικό στην έδρα του, γνωρίζει τη δυναμική του και θα επιδιώξει να πάρει αποτέλεσμα στην πόλη της Λακωνίας.

Συνεχίζει στο Ασπρόχωμα

Οσον αφορά το γηπεδικό φαίνεται πως το γήπεδο του Ασπροχώματος θα είναι μέχρι νεοτέρας η έδρα του Διαβολιτσίου, ειδικά τώρα που αυτό του Μελιγαλά είναι κλειστό λόγω επανασποράς του χλοοτάπητα.
Οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα φιλοξενούνται στα Λέικα.
Ο Τσιγαρίδης αποχώρησε από το κυριακάτικο ματς με πρόβλημα στη γάμπα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με Πανγυθεατικό, ενώ κάποιες ενοχλήσεις έχει και ο Καντούσης που όμως αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος.