Τρίτη, 23 Σεπτέμβριος 2014 21:53

Αλλαξε διοικητική σελίδα ο Πάμισος και βλέπει Β' εθνική

Γράφτηκε από τον

Ο Πάμισος άλλαξε  σελίδα, καθώς ο Δημήτρης Αντωνόπουλος μπήκε, όπως αναμενόταν, στη διοίκηση και θα τεθεί επικεφαλής στο νέο συμβούλιο που θα συγκροτηθεί σε Σώμα τις προσεχείς μέρες.


Ο 33χρονος επιχειρηματίας έδωσε το "παρών" την Τρίτη το απόγευμα στη γενική συνέλευση του συλλόγου στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, η οποία είχε ως θέμα την είσοδό του στο διοικητικό σχήμα.  Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης, αφού έκανε τον απολογισμό των προηγούμενων χρόνων, ανακοίνωσε στη συνέχεια  τη σύνθεση του νέου συμβουλίου και ζήτησε από τα υπόλοιπα μέλη να αποφασίσουν διά ανατάσεως της χειρός αν συμφωνούν για να αλλάξει η διοίκηση, κάτι που έγινε ομόφωνα.
Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος κατάγεται από την Καρδίτσα και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και βάζει από την αρχή ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.
Μιλώντας στη γενική συνέλευση είπε πως υπάρχει πενταετές πλάνο με στόχο η ομάδα να ανέβει στη Β' εθνική. Τόνισε ότι ο στόχος είναι η καλύτερη οργάνωση και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου και της δημοτικής αρχής για να μπορέσει ο Πάμισος να ανέβει επίπεδο.
Ο συνδετικός κρίκος του Παμίσου με τον κ. Αντωνόπουλο είναι ο Ηρακλής Τσίκινης. Ο παλαίμαχος διαιτητής του πρότεινε να αναλάβει την ομάδα, προκειμένου να μπορέσει να δει πιο ψηλά η ομάδα από τη Γ' εθνική. Σημείωσε ότι μέλημα όλων των προηγούμενων διοικήσεων ήταν να κάνει ο Πάμισος το κάτι παραπάνω, όμως δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα. Πλέον ήρθε η ώρα για να τεθούν οι βάσεις γι' αυτό το εγχείρημα. Ο κ. Τσίκινης χαρακτήρισε κλειδί για την επιτυχία τη συμμετοχή του κόσμου, ενώ ζήτησε από τη δημοτική αρχή να βελτιώσει τις εγκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο με την τοποθέτηση σκέπαστρου και νέων καθισμάτων. Τη γενική συνέλευση παρακολούθησε και ο δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος, που τόνισε ότι ο δήμος θα είναι δίπλα σε ό,τι χρειαστεί ο Πάμισος και καλωσόρισε τους κ. Αντωνόπουλο και Τσίκινη. Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Τσώνης ευχήθηκε στον κ. Αντωνόπουλο να πάνε τα πράγματα όπως τα έχει σχεδιάσει.
Μετά το πέρας της συνέλευσης ο νέος επενδυτής χαιρέτησε τους συνεργάτες του, αλλά και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Δημαρχείο και ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες.

Τα πρόσωπα του συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε Σώμα το επόμενο διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Αντωνόπουλος θα πάρει τη θέση του προέδρου, ενώ ο κ. Πετρουλάκης, που συνεχίζει στη διοίκηση, θα είναι αντιπρόεδρος. Από εκεί και πέρα στο συμβούλιο είναι και οι Ηρ. Τσίκινης, Παν. Γιαννίτσας, Α. Βλαχάκης, Δρακόπουλος, Οικονομόπουλος, Θωμόπουλος, Τσέρτος, Φιλόπουλος, Ζέππος, Φωτόπουλος, Γκίκα, Δημητρόπουλος, Γιαννόπουλος και Καραμπέτσος.