Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2022 15:02

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-6: Διαφήμιση ποδοσφαίρου στο "Π. Μπαχράμης"

Γράφτηκε από τον

 

"Εβρεξε" γκολ στο "Π. Μπαχράμης". Ηρακλής Καλαμάτας και Σπερχογεία προσέφεραν το Σάββατο το μεσημέρι το πιο παραγωγικό ματς φέτος στην Α' τοπική, σκοράροντας συνολικά δέκα φορές!

Οι "ταύροι" ήταν αυτοί που επικράτησαν με το εντυπωσιακό 6-4, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (δεν υπολογίζουμε αυτή στα χαρτιά με τον Απόλλωνα Καλαμάτας).
Για τον Ηρακλή ήταν η δεύτερη σερί ήττα, ύστερα από αυτή με τον Πανθουριακό και η πρώτη στο γήπεδό του. Και οι δύο ομάδες πάντως διαφήμισαν το ποδόσφαιρο.
Η Σπερχογεία άνοιξε το σκορ στο 13' με τον Μουζάκη και διπλασίασε τα τέρματά της στο 32' με τον Δημητρίου. Ο Ηρακλής αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Ο Βαϊτσης στο 39' μείωσε σε 1-2 και στο 41' ο Α. Μιχαλόπουλος έγραψε το 2-2.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους και με τον χειρότερο για τους γηπεδούχους. Ο Οικονομέας στο 49' έδωσε εκ νέου προβάδισμα στη Σπερχογεία και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι παίκτες του Ηρακλή, ο Μουζάκης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ σημείωσε το 2-4.
Στο 58' ο Βαϊτσης, με το επίσης δεύτερο προσωπικό γκολ, μείωσε σε 3-4, αλλά μέχρι εκεί.
Ο Καραχάλιος στο 65' πέτυχε τι 3-5 και στο 71' ο Σίλβα τελείωσε τις όποιες ελπίδες του Ηρακλή, κάνοντας το 3-6.
Το μόνο που κατάφερε στη συνέχεια ο Ηρακλής ΄ήταν να μειώσει σε 4-6 με τον Βλαχάκη στο 79'
Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Νικολόπουλος με βοηθούς τους Λιανό και Σωτηρόπουλο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Τρακάκης, Φυκούρας (50' Παπαδέας), Μαγκλάρας (66' Μάρης), Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ψωρομύτης, Βλαχάκης, Βαϊτσης, Δαρσακλής, Λύρας.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα (90' Τζεφερεμιναίος), Μούσα, Μαρίνος, Μουζάκης (75' Σαούτης), Ρούπα (58' Καραχάλιος), Σίλβα, Δημητρίου.