Δευτέρα, 05 Δεκέμβριος 2022 17:09

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 6-0: Ξέσπασε στο Μανιάτικο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 6-0: Ξέσπασε στο Μανιάτικο ντέρμπι

 

Νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές πέτυχε χθες η Μάνη (φωτό) που συνέτριψε με 6-0 την Αβία στο γήπεδο του Κάμπου. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της ΑΕΜ με τον Παναγιώτη Πολίμο στον πάγκο και κρίθηκε μόλις στο 13ο λεπτό όταν το σκορ είχε διαμορφωθεί 3-0.

Το Μανιάτικο ντέρμπι λοιπόν είχε έναν θριαμβευτή, τη Μάνη και μία μεγάλη ηττημένη, την Αβία που δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.
Μόλις στο 1’ ο Χατζηπαναγιώτης έκανε τη σέντρα και με πλασέ ο Κυριάκος Πουλάκος έκανε το 1-0.
Στο 5’ με σουτ ο Χατζηπαναγιώτης έγραψε το 2-0 και μετά από 13 λεπτά αγώνα το σκορ είχε διαμορφωθεί 3-0 με πλασέ του Χριστοπούλου μετά από κόψιμο του Αλεξανδρόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ όλα είχαν κριθεί οι γηπεδούχοι έβαλαν άλλα τρία γκολ.
Στο 54’ μετά από πάσα του Χατζηπαναγιώτη ο Τζανετέας χρίστηκε σκόρερ με σουτ, ενώ στο 61’ ο Χατζηπαναγιώτης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξανδρόπουλος από τα 11 βήματα για το 5-0.
Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε στο 80’ ο Μπαλικό Βρυώνης όταν έκλεψε μπάλα και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα.
Διαιτητής ήταν ο Παπακωνσταντίνου, με βοηθούς τους Γ. Μιχαλόπουλο και Γιαλλικάρη.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Χατζηπαναγιώτης (66′ Μπαλιγκό Βρυώνης), Περιβολάρης, Γιαννής, Δουρούμης, Τζανετέας,
Π. Πουλάκος (66’ Π. Σπυρέας), Χριστόπουλος (50′ Γουρνάς), Κ. Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος (75’ Χάνκο), Κουρούπης (75’ Φετάχου).
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Σινάι (41’ Ψαλτήρας), Γεωργίκος (85’ Χ. Μητσέας), Λυκουρέζος (27’ λ.τρ. Δ. Μητσέας), Τζανετέας, Ξυνός, Δ. Τσουλάκος (85’ Πουλής), Πανταζής, Χούτος, Ε. Τσουλάκος, Α. Καρδάσης.