Τετάρτη, 24 Σεπτέμβριος 2014 20:50

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με αλλαγές στην 11άδα κόντρα στην Κύμη

Γράφτηκε από τον

Λένε πως 11άδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Η "Μαύρη Θύελλα" όμως που μετρά "2 στα 2" στο πρωτάθλημα, θα παραταχθεί με αλλαγές στην κυριακάτικη πρεμιέρα στο κύπελλο Γ' εθνικής, όπου θα αναμετρηθεί εκτός έδρας (3.30 μ.μ.) με την Κύμη. 

Ο Νίκος Κουρμπανάς σκοπεύει στον εν λόγω θεσμό να χρησιμοποιεί όσους παίκτες δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι η Καλαμάτα θα αδιαφορήσει για τη νίκη. Ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει πάντως αποφασίσει για τους παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού με δεδομένο ότι μόλις χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για την Κύμη.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε το πρωί ασκήσεις με βάρη και το απόγευμα προπόνηση και τακτική στο Δημοτικό Στάδιο. Εκεί όπου θα γίνει σήμερα (4.30 μ..μ.) και η σημερινή προπόνηση.
Την Παρασκευή οι παίκτες της Καλαμάτας θα γυμναστούν στο Ασπρόχωμα προκειμένου να προσαρμοστούν στον πλαστικό τάπητα που διαθέτει το γήπεδο της Κύμης.
Εκτός πλάνων παραμένουν οι Σκάρος και Δημητριάδης, οι οποίοι υπολογίζεται να επανέλθουν σε 20 μέρες, ενώ θα προφυλαχθεί και ο Σαλαπάτας, ο οποίος είχε σκοράρει στη νίκη της πρεμιέρας με την Κύμη (1-0)  στις 14 Σεπτεμβρίου.

Σφυρίζει ο Τσαγκαράκης

Ο Τσαγκαράκης από την Κορινθία θα διευθύνει την αναμέτρηση της Κύμης με την Καλαμάτα, η οποία εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Ερμής Κιβερίου - Ζακυνθιακός. Μάλιστα στο εν λόγω παιχνίδι διαιτητής θα είναι ο Μεσσήνιος Δημήτρης Νίκας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής και οι διαιτητές που θα τους διευθύνουν έχουν ως εξής:
ΑΟ Λουτράκι – Μανδραϊκός
Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), Καραλής (Ηλείας), Γκοτσόπουλος (Αχαΐας)
Αχαϊκή – Πανελευσιανιακός
Ψυχούλας (Βοιωτίας), Μπούνος (Φωκίδας), Καραγιάννης (Φθιώτιδας)
Ερμής Κιβερίου – Ζακυνθιακός
Νίκας, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Σταματάκος (Λακωνίας)
Δόξας Νέας Μανωλάδας – Βύζας Μεγάρων
Κόλλιας (Αργολίδας), Τσιρίνης (Αχαΐας), Σκούρτης (Κορινθίας)
Παναρκαδικός – Παναργειακός
Παπαδόπουλος, Γκαβέρας, Οικονόμου (Αχαΐας)
ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Μαγούλας
Σχίζας, Νιδριώτης, Τάμαλης (Αθηνών)
ΑΟ Κύμης – Μαύρη Θύελλα
Τσαγκαράκης (Κορινθίας), Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Πυργάκης (Κορινθίας)
* Ολα τα ματς είναι νοκ - άουτ και θα ξεκινήσουν την Κυριακή στις 3.30 το μεσημέρι.