Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2022 19:13

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Με άνεση το τρίποντο

Γράφτηκε από τον

Με ένα γρήγορο γκολ και άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπαρισσία επικράτησε χθες με 3-0 του Τέλλου Αγρα και παρέμεινε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Μόλις στο 5’ ο Π. Μπουτσικάκης έκανε το σουτ, ο Σαρρής απέκρουσε και ο Δημάκης με νέο σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος… Ο βοηθός Μπασιλάρης έτρεξε προς τη σέντρα και ο κ. Καυκάς κατακύρωσε το γκολ, με τους Γαργαλιανιώτες να διαμαρτύρονται έντονα πως η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.
Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο δεύτερο μέρος έβαλαν άλλα δύο γκολ.
Στο 62’ μετά από σέντρα του Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά ο Χρήστος Μπουτσικάκης έκανε το 2-0.
Στο 86’ ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το τελικό 3-0.
Το ματς σφύριξε ο Καυκάς, με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Μπασιλάρη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Δημάκης, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ (65’ Μπακατσέλος), Ζαφείρης (65’ Μιτρόφ), Σπυρόπουλος, Χρ. Μπουτσικάκης (86’ Βλάχος), Κωνσταντόπουλος (86’ Γκόγκας), Κατσιώλης (80’ Μπούρας).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Σαρρής, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Μπακαδήμας, Βελλησάρης, Λάζαρης (65’ Ρουσιάς), Μπακάκης, Βενετσανάκος, Τ. Τσόπελας (75’ Βάγγαλης), Σούλα (70’ Νικολόπουλος), Σερέτης.