Δευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2022 18:53

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΕΡΑΝΗ 0-2: Τρίτο διπλό για τους “πράσινους”

Γράφτηκε από τον
ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΕΡΑΝΗ 0-2: Τρίτο διπλό για τους “πράσινους”

Το τρίτο διπλό στο πρωτάθλημα κατέκτησε χθες η Εράνη που επικράτησε με 2-0 της Ράχης στο “Π. Μπαχράμης”.

Ετσι η φιλιατρινή ομάδα συνεχίζει να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο -1 από τον πρωτοπόρο Πάμισο.
Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου πέτυχε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και δεν την… πάτησε όπως με τον Ηρακλή Καλαμάτας στο ίδιο γήπεδο πριν λίγες εβδομάδες όταν το 0-2 έγινε 2-2 στο 90’.
Από την άλλη η καλαματιανή ομάδα που αγωνίζεται με πολλούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση της, ήταν ανταγωνιστική σε ένα ακόμη ματς και δικαιούται να φωνάζει για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και απειλούσαν τόσο από τις πτέρυγες με Γεωργιόπουλο, Μπάρκα, όσο και από τον άξονα με τον ορεξάτο Βασιλόπουλο.

Υπεροχή και 0-1 με Μπάρκα στο 37’

Στο 23’ ο Βασιλόπουλος μετά από έξοχη ενέργεια βρήκε με κάθετη πάσα τον Γεωργιόπουλο που πλάσαρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να φεύγει σύριζα άουτ.
Στο 31’ ο Βασιλόπουλος προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, όμως ο Τσέλα απομάκρυνε στην κλειστή του γωνία.
Στο 37’ και ενώ είχε ξεκινήσει έντονη βροχόπτωση οι “πράσινοι” άνοιξαν το σκορ… Ο Τσόπελας έβγαλε ωραία σέντρα και ο αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι Μπάρκας με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε, με την ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου να διατηρεί τον έλεγχο και την Ράχη να προσπαθεί να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 51’ ο Βασιλόπουλος έπιασε ένα σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να χτυπά στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και να φεύγει άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα μετά από κόρνερ του Μπάρκα και κεφαλιά πάσα του Πέππα, ο Κόλλιας σούταρε με την μπάλα να χτυπά σε αμυντικό και να φεύγει κόρνερ.

Δεν δόθηκε πέναλτι στη Ράχη στο 62’

Στο 62’ έγινε η φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων….
Ο δραστήριος Καραχάλιος μπήκε από δεξιά στην περιοχή και εκεί δέχθηκε το μαρκάρισμα του Γκότση που πήγε άτσαλα πάνω του και πήρε πόδια και μπάλα…
Ηταν μία περίπτωση πέναλτι, με τον κ. Πλακογιάννη όμως να δείχνει κόρνερ, αφήνοντας με πολλά παράπονα την νεοφώτιστη ομάδα.

Με Βασιλόπουλο το 0-2 στο 77’

Τα πάντα τελείωσαν στο 77’ όταν ο κορυφαίος του γηπέδου Νίκος Βασιλόπουλος έπιασε ένα φοβερό σουτ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το τελικό 0-2.
Δεν ήταν καλή η διαιτησία του κ. Πλακογιάννη που εκτός από το πέναλτι υπέρ της Ράχης που δεν έδωσε, είχε και άλλα αρκετά ανάποδα σφυρίγματα (τα περισσότερα εις βάρος της Εράνης), ενώ δεν τα πήγε καλά και στον πειθαρχικό τομέα.
Καλή ήταν η παρουσία των βοηθών Βανικιώτη και Χ. Μπουρίκα.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρρι, Λιόλιος, Τσουλάκος, Ζωγόπουλος (80’ Κούτρης), Πιλάτης (46’ Καραχάλιος), Παύλος, Μπέγκα, Βράτι, Α. Τσέλα, Σκοπέτος.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Μπινιώρης, Γκότσης (80’ Ανδρώνης), Πέππας, Τσόπελας (41’ λ.τρ. Κουρούβανης), Γκεβόρι, Βασιλόπουλος, Μπάρκας, Κόλλιας, Γεωργιόπουλος, Χάρμπας (76’ Πλακάς).