Πέμπτη, 25 Σεπτέμβριος 2014 13:50

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Πίστη για καλό ξεκίνημα στη Μεθώνη

Γράφτηκε από τον

Με ένα ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής ο Πανθουριακός. Η ομάδα της Θουρίας παίζει την Κυριακή στη Μεθώνη με την ομώνυμη ομάδα και καλείται να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.


Αλλωστε ο στόχος του Πανθουριακού και τη φετινή σεζόν είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στην πρώτη κατηγορία.
Ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος αναγνωρίζει τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι και χαρακτηριστικά αναφέρει: "Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, ένα ντέρμπι σε μία δύσκολη έδρα. Ο αντίπαλος έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και είναι μία έμπειρη ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε θα κοιτάξουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορέσουμε".
Τα προβλήματα που αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο Αργυρόπουλος είναι τέσσερα και ειδικά οι τρεις απουσίες είναι πολύ σημαντικές.
Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Κουρεντζής έχει υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση σε ένα περίπου μήνα.
Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος έχει ένα χτύπημα στο κουτεπιέ και έχει τεθεί νοκ άουτ, όπως και ο τραυματίας Δημήτρης Ανδρεάδης .
Τέλος, θα λείψει και ο Νίκος Μουλιάτος που βρίσκεται στην Κρήτη για  σπουδές.