Παρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2022 17:52

Έσωσε στο τέλος την παρτίδα με Μακεδονικό ο Παναθηναϊκός Β’ (βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Ο Παναθηναϊκός Β’ ήρθε ισόπαλος 1-1 απέναντι στον Μακεδονικό στην Πολίχνη, ισοφαρίζοντας στο 83ο λεπτό.

Ισόπαλη 1-1 έληξε η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Β’ κόντρα στον Μακεδονικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 2.
Οι «πράσινοι» έμειναν όρθιοι στην Πολίχνη, ισοφαρίζοντας στο 83ο λεπτό με δυνατό σουτ του Σερπέζη, το οποίο έπιασε εκτός περιοχής, αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το σκορ είχε ανοίξει ο Μπρατσιάνης στο 18’, πιάνοντας σκαστό σουτ από κοντά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες, αντικρίζοντας από μία κόκκινη στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από σύρραξη, με τους Τσιφτσί και Αγκοστίνιο να φεύγουν νωρίτερα για τα αποδυτήρια.
Παναθηναϊκός Β’ και Μακεδονικός έμειναν μακριά από τη νίκη για 2ο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς προέρχονταν και οι δύο από ήττες από τον Πανσερραϊκό.
Μακεδονικός: Γουναρίδης, Μπρατσιάνι, Λισγάρας, Σαραγιώτης (46' Κοτταρίδης), Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος, Γαρύφαλλος (88' Μιλισάβλιεβιτς), Τσιλιγγίρης (88' Μουγκουλούσι), Ζαννάκης (64' Μπάγκολα), Σιμόνι (79' Τσιφτσί).
Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Σερπέζης, Σιδεράς, Βουτσάς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης (59' Τερεζίου), Ανδρικόπουλος (77' Αγκοστίνιο), Ταβάρες, Αντωνίου (72' Καρβούνης), Φουρτάδο (59' Μπιλάλ), Σαρδέλης (59' Κρυπαράκος).

Πηγή: www.sport-fm.gr