Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2022 15:51

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Διπλό του Μιλτιάδη στο Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον

Τρία μόνο παιχνίδια έγιναν το Σαββατοκύριακο για την Α1 τοπική κατηγορία.

Το Σάββατο ο Μιλτιάδης έφυγε με το διπλό από το Βλαχόπουλο και μάλιστα με ανατροπή. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος με τον Α. Ηλιόπουλο, όμως στο
δεύτερο η ομάδα του Πύργου έβγαλε αντίδραση. Με δύο γκολ του Μπολούν και ένα των Χρονόπουλου και Αθανασόπουλου πήρε τη νίκη με σκορ 4-1, παρότι έπαιξε στο τελευταίο 20λεπτο με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσέρτου. Ετσι ο Μιλτιάδης έχει κάνει το 2 στα 2 μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.
Στα κυριακάτικα ματς είχαμε δύο ισοπαλίες σε Αρι και Μελιγαλά... Η Θύελλα Μερόπης έμεινε στο 0-0 με την Α.Ε. Λογγάς, ενώ δίχως σκορ (0-0) έληξε και η αναμέτρηση του Νέου Αρι με τον Ατρόμητο Πλατύ.
Ρεπό την 7η αγωνιστική είχε η Φοινικούντα. Ετσι Α.Ε. Λογγάς και Νέος Αρις ισοβαθμούν με 11 βαθμούς στη δεύτερη θέση, η Θύελλα Μερόπης είναι 5η με 8 βαθμούς και ο Ατρόμητος Πλατύ 6ος (μαζί με τη Θύελλα Χαρακοπιού) με 7 βαθμούς.
Να σημειωθεί ότι το ματς Νέος Αρις – Ατρόμητος Πλατύ, εντασσόταν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες δεν θα έπαιζαν την Κυριακή, αφού βάση προγράμματος αντιμετώπιζαν για την 7η αγωνιστική, αντιπάλους που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω μη εγγραφής στο Μητρώο της ΓΓΑ.
Ο Νέος Αρις τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και ο Ατρόμητος Πλατύ τον Πανιώνιο. Ακόμα αναβλήθηκαν για την 7η αγωνιστική, οι αγώνες Αναγέννηση Παραλίας – Λέικα, Παναθηναϊκός Καλαμάτας – Ολυμπιακός Διαβολιτσίου και ματαιώθηκαν τα ματς Ηρακλής Κυπαρισσίας – Θύελλα Χαρακοπιού, Ερασιτέχνες Καλαμάτας – Δώριο. Ο Ηρακλής Κυπαρισσίας και οι Ερασιτέχνες Καλαμάτας δεν μετέχουν στο πρωτάθλημα, ενώ Δώριο, Πανιώνιος, Ολυμπιακός Καλαμάτας, Λέικα και Ολυμπιακός Διαβολιτσίου δεν έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα λόγω Μητρώου.