Δευτέρα, 19 Δεκέμβριος 2022 20:12

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 2-3: Χαμογέλασαν οι Μανιάτες σε ένα χορταστικό ματς

Γράφτηκε από τον

 

Με το διπλό έφυγε χθες από το “Π. Μπαχράμης” η Μάνη μιας και επικράτησε με 3-2 του Ηρακλή Καλαμάτας σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Αυτό ήταν το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα για την ΑΕΜ που είχε σε μεγάλη μέρα τον Μάριο Μπέρμπερη, ο οποίος πέτυχε δύο πανέμορφα γκολ, ενώ το άλλο το σημείωσε ο Αλεξανδρόπουλος. Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν δύο φορές με δύο γκολ πίσω στο σκορ, δεν τα παράτησαν και λίγο έλειψε στο φινάλε να φτάσουν στην ισοφάριση, όπως είχαν κάνει πριν δύο εβδομάδες με την Εράνη στο ίδιο γήπεδο.
Ετσι η ομάδα του Πάνου Πολίμου έπιασε στην 6η θέση την Κορώνη, ενώ ο Ηρακλής έμεινε στους 13 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 3’ απείλησαν με το σουτ έξω από την περιοχή του Περιβολάρη που έφυγε λίγο άουτ.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουρούπης έδωσε στον Αλεξανδρόπουλο που τσίμπησε την μπάλα με τον Καπράλο να διώχνει σε κόρνερ.

Προηγήθηκε 0-2 με Μπέρμπερη, Αλεξανδρόπουλο

Η υπεροχή της Μάνης απέδωσε καρπούς στο 21’ όταν ο Μπέρμπερη έπιασε ένα φοβερό σουτ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο δεξί “Γ” για το 0-1.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν φανερά ανώτερη και στο 26’ ο Μπέρμπερη μπήκε από δεξιά και έκανε το γύρισμα με τον Αλεξανδρόπουλο να κάνει με πλασέ από κοντά το 0-2.
Ο Ηρακλής μετά το ημίωρο πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 35’ ο Βαϊτσης έστρωσε για τον Κωνσταντόπουλο που σούταρε για να μπλοκάρει ο Κωνσταντακόπουλος.

Μείωσε ο Βλαχάκης

Στο 42’ ο Βλαχάκης με ένα φαλτσαριστό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την πρώτη φάση να γίνεται στο 61’ με τον Μιχαλόπουλο να σουτάρει και την μπάλα να στρώνεται στον Βλαχάκη που πλάσαρε για να διώξει ο Κωνσταντακόπουλος.

Και τρίτο γκολ με Μπέρμπερη στο 64’

Στο 64’ η Μάνη πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων όταν μετά από κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου ο Μπέρμπερη με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-3.
Οι Μανιάτες έλεγχαν το παιχνίδι, δίχως όμως η ομάδα του Αρη Γαλανόπουλου να τα παρατήσει ποτέ…

Δεν τα παράτησε ο Ηρακλής
και μείωσε με Βλαχάκη στο 85’

Ετσι στο 85’ ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Βλαχάκης με προβολή στο δεύτερο δοκάρι μείωσε σε 1-2, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ.
Ενα λεπτό αργότερα λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι όταν ο νεαρός Δαραβίγκας βρέθηκε σε θέση βολής και σούταρε, με τον Κωνσταντακόπουλο να αποκρούει σωτήρια και τον Π. Πουλάκο να παρεμποδίσει στη συνέχεια τον Μιχαλόπουλο από το να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Καλή ήταν η διαιτησία του Τσαμούρη και των βοηθών του Γ. Μιχαλόπουλου και Αντωνόπουλου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Γκρίτζαλης (68’ Φυκούρας), Μιχαλόπουλος, Βλάχακης, Δαρσακλής (83’ Δαραβίγκας), Κωνσταντόπουλος, Βαϊτσης, Μάρης (26’ λ.τρ. Μπρακούλιας), Λύρας, Τρακάκης, Παπαδέας.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Σπυρέας, Δουρούμης, Κουρούπης, Αλεξανδρόπουλος, Π. Πουλάκος, Περιβολάρης (40’ λ.τρ. Κ. Πουλάκος), Τζανετέας (50’ λ.τρ. Γουρνάς), Χατζηπαναγιώτης (82’ Μπαλικοβρυώνης), Γιαννής, Μπερμπέρη.