Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2022 10:40

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να χτίσει σερί νικών πριν την Καλλιθέα

Γράφτηκε από τον

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στη Super League 2 πανηγύρισε την Κυριακή η Καλαμάτα, επικρατώντας στη Νέα Σμύρνη με 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από την Ελαφρά Ταξιαρχία και στους πέντε από την πρωτοπόρο του δευτέρου ομίλου, Κηφισιά.

Η “Μαύρη Θύελλα”έπαιξε με την πλάτη στον τοίχο, όντας πριν το ματς, στο -8 από την κορυφή και στο -6 από τον Απόλλωνα, αλλά έμεινε ζωντανή στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλωνας μετρούσε πέντε νίκες και μία ισοπαλία, χωρίς να δεχτεί γκολ και με νίκη θα ανέβαινε στην κορυφή, αφού η Κηφισιά είχε ρεπό.
Η “Μαύρη Θύελλα” όμως, με εξαιρετική εμφάνιση και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο από Ρόβα και Λουπάνο, του “έσπασε” το αήττητο και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.
Πλέον έχει μπροστά της μια πεντάδα αγώνων με ομάδες της Αττικής. Συγκεκριμένα θα υποδεχτεί μεθαύριο στις 2.45 μ.μ. την Ηλιούπολη, την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου θα παίξει εκτός με το Αιγάλεω και το Σάββατο 7 Ιανουαρίου εντός με ΠΑΟ Ρουφ. Την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου υπάρχει το εκτός έδρας ντέρμπι με την Καλλιθέα και το Σάββατο 21 Ιανουαρίου το εντός έδρας ματς με την Προοδευτική. Η “Μαύρη Θύελλα” θέλει να χτίσει σερί νικών πριν πάει στο “Ελ Πάσο” για τη μονομαχία τίτλου με την Καλλιθέα και οι αντίπαλοι προσφέρονται. Ηλιούπολη και ΠΑΟ Ρουφ μέχρι πέρυσι ήταν στη Γ’ εθνική, ενώ το φετινό Αιγάλεω είναι πολύ αδύναμο με 6 βαθμούς σε 7 αγώνες και γκολ 2-6.
Η Ηλιούπολη είναι το πρώτο κατά σειρά εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει η μεσσηνιακή ομάδα στο τελευταίο της ματς για το 2022, καθώς το πρωτάθλημα διακόπτεται στη συνέχεια λόγω των εορτών και αρχίζει ξανά στις 4 Ιανουαρίου.
Η Ηλιούπολη προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με την Επισκοπή (0-0) και με 11 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση.