Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2022 16:47

Μάντζιος αντί Μεταξά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης

Γράφτηκε από τον
Μάντζιος αντί Μεταξά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης

Ο Άκης Μάντζιος είναι ο νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες προχώρησαν σε διαζύγιο με τον Ηρακλή Μεταξά και την συμφωνία με τον πρώην τεχνικό του Άρη.

Oι εξελίξεις ήταν άμεσες στον Αστέρα Τρίπολης σχετικά με το θέμα του προπονητή! Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν συνεχίζει στον πάγκο της ομάδας αφού ειδοποιήθηκε πως αποχωρεί. Οι Αρκάδες είχαν προετοιμάσει το έδαφος και άμεσα έκλεισαν τον διάδοχό του, αφού ο Άκης Μάντζιος είναι αυτός που θα αναλάβει τις τύχες των Αρκάδων σε μια σεζόν που δεν κυλάει με τον επιθυμητό τρόπο.
Πλέον μένουν μόνο οι ανακοινώσεις τόσο για το διαζύγιο με τον Μεταξά, όσο και για τον… γάμο με τον Μάντζιο, ενώ το απόγευμα ο νέος προπονητής αναμένεται να έχει την πρώτη προπόνηση και γνωριμία με τους παίκτες του.
Φυσικά οι Αρκάδες θα ξεκινήσουν με νέο προπονητή την προετοιμασία τους για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, ενώ στόχος είναι με την κατάλληλη ενίσχυση να αλλάξει πρόσωπο προς το καλύτερο η ομάδα, επιστρέφοντας στις νίκες και να σωθεί μια χρονιά που δεν πηγαίνει ιδανικά.

Πηγή: sport-fm.gr