Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022 14:01

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη”, λέει ο Κ. Παλαμάρας

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι παίκτες του Α.Ο. Διαβολιτσίου ώστε να προετοιμαστούν για τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Λεΐκων, με τον Κώστα Παλαμάρα να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Παρασκευή μετά θα πάρουν τριήμερο ρεπό λόγω της Πρωτοχρονιάς και θα επιστρέψουν για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Α.Ο. Πυλίου Κω, που είναι στις 8 Ιανουαρίου. Ο προπονητής του Α.Ο.Δ. θα επιδιώξει η ομάδα του να δώσει ένα φιλικό παιχνίδι μέχρι το τέλος της εβδομάδας έτσι ώστε οι παίκτες του να διατηρήσουν τον αγωνιστικό ρυθμό τους.
Τα πράγματα μέχρι στιγμής κυλούν ομαλά στην ομάδα και εκείνο που περιμένουν για τη νέα χρονιά να έχουν λίγη τύχη, όπως σημείωσε σε σύντομη δήλωση του ο Κώστας Παλαμάρας. “Αγωνιστικά είμαστε καλά, αλλά βαθμολογικά θέλουμε κάτι καλύτερο και θα παλέψουμε για να το πετύχουμε. Από εκεί και πέρα, θέλουμε το νέο χρόνο να έχουμε λίγο τύχη. Κάτι που δεν είχαμε μέχρι τώρα, καθώς η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη”.