Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024 01:52

ΕΡΑΝΗ: Τα συγχαρητήρια των Φιλιατρινών στον φοιτητή πλέον, Ιάσωνα Περαματζή!

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Τα συγχαρητήρια των Φιλιατρινών στον φοιτητή πλέον, Ιάσωνα Περαματζή!

Ποδόσφαιρο και διάβασμα συνδύασε την φετινή σεζόν ο Ιάσωνας Περαματζής, που μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Eκπαίδευση, είδε τους κόπους του να ανταμείβονται, κάνοντας περήφανους άπαντες στην Εράνη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε ως στόχο όχι να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις απλά για να δώσει, αλλά για να μπορέσει να εισαχθεί σε κάποιο πανεπιστήμιο και τα κατάφερε περίφημα, συγκεντρώνοντας 19.300 μόρια!

Φυσικά με την επιτυχία του έκανε περήφανους τόσο τους δικούς του ανθρώπους, όσο και εκείνους της Φιλιατρινής ομάδας.

«Το Δ.Σ. του συλλόγου απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στον νεαρό ποδοσφαιριστή, Ιάσωνα Περαματζή, διότι αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις με 19.300 μόρια και πέρασε πανηγυρικά στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
 
Ιδιαίτερα ταλαντούχος ως αθλητής, συνδύασε το ποδόσφαιρο με το διάβασμα, αποδεικνύοντας πως μπορούν αμφότερα να συνδυαστούν με τον πλέον ιδανικό τρόπο.
 
Η επιτυχία του φέρνει ακόμα μεγαλύτερη αξία δεδομένου ότι συντελέστηκε σε μια πολύ απαιτητική σεζόν για την Εράνη με υψηλές και ιδιαίτερα μακρινές αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πλαίσιο της Γ' Εθνικής.
 
Στην φωτογραφία, ο Περαματζής που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Εράνης, απεικονίζεται να φορά την φανέλα της ομάδας μας στο Δημοτικό Στάδιο της Σύρου, κόντρα στην τοπική Ελλάς.
 
Ευχόμαστε στον νεαρό ποδοσφαιριστή μας να είναι πάντα αυτό που είδαμε και γνωρίσαμε και εμείς στον αθλητισμό, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και να έχει ένα λαμπρό μέλλον σε οποία σχολή επιλέξει να ακολουθήσει!»