Πέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2022 11:42

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια νίκη και μια ήττα σε φιλικά στην Τρίπολη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μια νίκη και μια ήττα σε φιλικά στην Τρίπολη (φωτό)

Μια ήττα και μια νίκη ήταν τα αποτελέσματα των μικτών ομάδων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Μεσσηνίας, στα πρώτα φιλικά τεστ προετοιμασίας που έδωσαν χθες στην Τρίπολη με αντιπάλους της αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Η ομάδα Κ14 γνώρισε την ήττα με σκορ 2-0, ενώ η ομάδα Κ16 πήρε τη νίκη με 3-1.
Στο παιχνίδι της Κ14, τα παιδιά που χρησιμοποίησαν οι προπονητές Θανάσης Τσούκλερης και Γιώργος Πατρίκης έκαναν την προσπάθεια τους κατά τη διάρκεια του ματς, όμως παρουσίασαν κάποιες αδυναμίες που είχαν σαν αποτέλεσμα να έρθει η ήττα. Πάνω σε αυτές τις αδυναμίες θα δουλέψουν το επόμενο διάστημα έτσι ώστε να τις διορθώσουν και να ετοιμαστούν για τους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος.

Στην αρχική 11άδα αγωνίστηκαν οι Κουρετζής, Πανταζέλος, Σαρδέλας, Παπαδόπουλος, Χότζα, Καράμπελας, Αλάμαρας, Κομπότης, Τσιλίκος, Κιοσσές, Καραμπότσος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Φαληρέας, Γκάργκουλας, Κάτσος, Κ. Παπαδόπουλος, Γκίζας, Χριστόπουλος, Ρερρές, Βαρελάς, Μαντάς.
Αντίθετα με τους μικρούς, η ομάδα Κ16 της Μεσσηνίας, έδειξε αρκετά καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη. Οι γηπεδούχοι σε μια στιγμή αδράνειας κατάφεραν να προηγηθούν στις αρχές του β’ ημιχρόνου (50’), όμως η απάντηση της μικτής Μεσσηνίας ήταν άμεση και στο 55’ ο Δημόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 62’ και στο 74’ ο Τσαούσης με ισάριθμα σουτ έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.
Στην αρχική 11άδα ξεκίνησαν οι Π. Βαρελάς, Κατράνης, Δουφεξής, Σεντεμέντες, Κυριακόπουλος, Σπ. Βαρελάς, Ντερβίσι, Χότζα, Τσαούσης, Δημόπουλος, Γεωργουλέας. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν οι Πλιός, Παπαδόπουλος, Τσαναδάμης, Αλάμαρας, Ντίσα, Ζαχαριάς.