Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 12:20

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Αρκετές ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο”, εκτιμά ο Σπ. Τσίκινης

Γράφτηκε από τον

“Γίνεται ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με αρκετές ομάδες να έχουν βλέψεις για τη διεκδίκηση του τίτλου όπως φαίνεται και από τη βαθμολογία”.

Αυτές ανέφερε στο ξεκίνημα των δηλώσεων του στην “Ελευθερία”, ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης κάνοντας έναν σύντομο απολογισμό για το πρωτάθλημα.
Συνεχίζοντας ο έμπειρος τεχνικός είπε ακόμη ότι: “Μέχρι σήμερα γίνονται δυνατά παιχνίδια, αμφίρροπα και το πρωτάθλημα έχει πορεία και έτσι θα μέχρι το τέλος. Οπως πάει μέχρι τώρα το πρωτάθλημα βλέπω αρκετές ομάδες που θα είναι μέσα σε αυτές που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ηδη βλέπουμε αυτές που βρίσκονται στην πρώτη 7άδα της βαθμολογίας να έχουν βλέψεις για άνοδο και ακόμη δεν έχει τελειώσει ο πρώτος γύρος. Είναι καλό γιατί υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχει ενδιαφέρον, γίνονται καλά παιχνίδια γιατί πέρα από τις ομάδες που διεκδικούν την πρωτιά, υπάρχουν και άλλες που προσπαθούν να διεκδικήσουν όσο πιο σύντομα μπορούν την παραμονή τους στην κατηγορία. Σε ότι αφορά τον Πάμισο είμαστε καλά, βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θέλουμε να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια".
Σε ερώτηση μας για το αν η ομάδα θα προχωρήσει σε κινήσεις ενίσχυσης, την προσεχή μεταγραφική περίοδο, απάντησε: “Εκείνο που θα κοιτάξουμε πρώτα απ’ όλα είναι να μείνουν όλα τα παιδιά που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ομάδας. Από εκεί και πέρα αν θα γίνουν μεταγραφές, οι σκέψεις είναι να κάνουμε μία με δύο κινήσεις”.
Κατά τα άλλα την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τους περισσότερους να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που απουσίαζαν λόγω ίωσης, καθώς και ο Στέλιος Τυμπλαλέξης, που εντός των ημερών θα επιστρέψει από την πατρίδα του και θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.
Ο Σπύρος Τσίκινης περιμένει και τους Παναγιώτη Ρουμελιώτη, Αγγελο Μπαστακό, Διονύση Παπαδόπουλο, Αγγελο Σαραντόπουλο, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών πριν σταματήσει το πρωτάθλημα και έκαναν αποθεραπεία, ώστε σιγά-σιγά να επιστρέψουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων με τους υπόλοιπους παίκτες.
Το σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό λόγω της Πρωτοχρονιάς και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με την Κυπαρισσία.