Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 19:29

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΠΑΜΙΣΟΣ 0-0: Βολική ισοπαλία για τους Νησιώτες (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλο δίχως σκορ έληξε το ντέρμπι του ΑΟΚ με τον Πάμισο το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, για την 12η αγωνιστική της Α’ τοπικής.

Ενα δίκαιο αποτέλεσμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο στην πρώτη κατηγορία, μιας και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν λιγοστές.
Αυτή η ισοπαλία αφήνει ικανοποιημένο περισσότερο τον Πάμισο που δεν έχασε σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, έχοντας και ένα ματς λιγότερο από Εράνη και Πανθουριακό που προπορεύονται.
Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει στο τρίποντο, μιας και της λείπει ένας επιθετικός περιοχής που να έχει το εύκολο γκολ.
Ομως με όπλο τη καλή της αμυντική λειτουργία κράτησε το μηδέν στην άμυνα και διατηρήθηκε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Μόλις στο 2’ ο Κατσιβαρδέας πήρε την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να φεύγει άουτ.
Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 8’ με τον Κωνσταντόπουλο να κλέβει από τον Μπαστακό και να πλασάρει, όμως ένας αμυντικός απομάκρυνε λίγο πριν τη γραμμή και ο Οικονομόπουλος μπλόκαρε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μην ρισκάρουν και να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου.
Στο 55’ η κεφαλιά του Κατσιβαρδέα δεν βρήκε στόχο για τους Νησιώτες.
Η τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης έγινε στο 88’ με τον Γεωργιόπουλο να μην πιάνει καλά το σουτ από κοντά και την μπάλα να φεύγει άουτ.
Διαιτητής ήταν ο Τσαμούρης, με βοηθούς τους Βανικιώτη και Γιαλλικάρη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Δασκαλόπουλος, Καπλάνης, Γεωργιόπουλος, Μιτρόφ, Π. Μπουτσικάκης, Ντιόπ, Μπακατσέλος (79’ Κύρκο), Σπυρόπουλος, Χ. Μπουτσικάκης, Κωνσταντόπουλος, Κατσιώλης.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Μπαστακός, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Βλάχος, Τιμπλαλέξης, Σαραντόπουλος (86’ Κουλόπουλος), Μπορχάν (54’ Παπαδόπουλος), Δεμπεγιώτης (90’ Αράπι).