Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 19:11

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΑΕ ΜΑΝΗΣ 3-2: Με χατ – τρικ του Κώστα Λυμπερόπουλου

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΑΕ ΜΑΝΗΣ 3-2: Με χατ – τρικ του Κώστα Λυμπερόπουλου

Με τον Κώστα Λυμπερόπουλο να πετυχαίνει χατ- τρικ ο Ακρίτας Κορώνης κέρδισε το Σάββατο εντός έδρας την ΑΕ Μάνης με 3-2.

Ο επιθετικός του Ακρίτας έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-0, με τέρματα που σημείωσε μέσα σε δύο λεπτά. Στο 21’ από εκτέλεση πλάγιου του Καγιανά, με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. Στο 22’ με πλασέ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κυριάκος Πουλάκος με δύο γκολ έφερε προσωρινά το ματς στα ίσια. Στο 65’ και στο 70’ σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, με σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-2. Στο 79’ και πάλι ο Κώστας Λυμπερόπουλος μετά από σέντρα του Μουτζούρη με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

Με 10 παίκτες από το 41' οι δύο ομάδες

Οι δύο ομάδες λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου έμειναν με παίκτη λιγότερο για την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα. Συγκεκριμένα στο 41’ διαπληκτίστηκαν οι Καγιανάς και Φετάχου με αποτέλεσμα ο διαιτητής Καυκάς να τους δείξει την κόκκινη κάρτα.
Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 88’ όταν η μπάλα από κεφαλιά του Πουλάκου βρήκε σε χέρι αμυντικού, όμως ο Καυκάς δεν διαπίστωσε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κυρ. Λυμπερόπουλος, Κουτσουμπός, Κουτίβας, Φιλάι, Καγιανάς, Κυριόπουλος, Κ. Λυμπερόπουλος (90’ Σαρδέλης), Μουτζούρης, Πεΐδης.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Γιαννής, Τζανετέας, Γουρνάς, Π. Πουλάκος, Δουρούμης, Μπέρμπερη, Κουρούπης, Χατζηπαναγιώτης (75’ Σπυρέας), Φετάχου, Κ. Πουλάκος.

Φωτό: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη