Σάββατο, 27 Σεπτέμβριος 2014 18:22

"Απόδραση" από τον Πλατανιά με Μπαράλες για τον Αστέρα

Γράφτηκε από τον

Με γκολ του Μπαράλες στο 87' ο Αστέρας Τρίπολης υποχρέωσε σε ήττα με 1-0 τον Πλατανιά, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κι έτσι οι γηπεδούχοι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμό στα τρία ματς που έχουν δώσει μέσα στην έδρα τους.

 

Καλύτερος ο Πλατανιάς στο α' ημίχρονο, ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις δύο σπουδαίες ευκαιρίες που δημιούργησε, στο 20' με το κοντινό σουτ του Ιτούα και στο 37' με το πλασέ από εξαιρετική θέση του Τόρες, καθώς και τα δύο εξουδετερώθηκαν από τον Κοσίσκι.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου (45') οι φιλοξενούμενοι απλώλεσαν τη δική τους ευκαιρία, όταν ο Μάσα βρέθηκε απέναντι από τον Ολιμπά, αλλά αστόχησε, ενώ το ίδιο "σκηνικό" με τους ίδιους πρωταγωνιστές, επαναλήφθηκε στο 53' και με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές, όμως ο Αστέρας κατάφερε στο τέλος να φύγει νικητής. Στο 83' ο Μπαράλες μπήκε ως αλλαγή στο ματς και στο 87' βρέθηκε σε θέση βολής, ευστόχησε και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μενδρινός, Γκόμες, Μπανανά - Ουσέρο, Παντελιάδης

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ(Γιάννης Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Νέπλιακ, Μαχαμάτ, Τετέ (88' Φιγκέιρα), Μενδρινός, Τσουράκης, Γκόμες (67' Μιλούνοβιτς), Τόρες (78' Ναζλίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίσκι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Λούι, Μάσα, Τιέ Μπι (72' Κουρμπέλης), Ουσέρο (66' Γιαννιώτης), Ρόλε (83' Μπαράλες), Πάρα, Μουνάφο, Σανκαρέ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ