Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 19:59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-2: Χαμογέλασε στις καθυστερήσεις

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 3-2: Χαμογέλασε στις καθυστερήσεις

Το πρώτο τρίποντο στη νέα χρονιά πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Ανάληψης, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου επικράτησε 3-2 του Ηρακλή Καλαμάτας στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Η νίκη ήρθε με ανατροπή, αφού ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε στο σκορ, ο Ηρακλής αντέδρασε και προηγήθηκε 2-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λεπτου. Στην επανάληψη από δύο εκτελέσεις φάουλ ήρθε η ανατροπή, με το νικητήριο γκολ να μπαίνει στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής παρατάχθηκε με πολλές απουσίες στο παιχνίδι και δεν έκανε καμία αλλαγή.
Για διάφορους λόγους απουσίαζαν οι Μαγκλάρας (τιμωρημένος), Γκρίτζαλης, Γ. Παπαδέας, Μπρακούλιας, Δαραβίγκας, Ψωρομύτης.
Το σκορ άνοιξε στο 20ό λεπτό ο Θεοδοσόπουλος με πλασέ από τη μικρή περιοχή. Στο 36’ ο Μιχαλόπουλος με προβολή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 42’ σουτ του Μάρη απέκρουσε ο Κατσίποδας και στην επαναφορά ο Δαρσακλής με πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους “κυανέρυθρους”. Στο 52’ ο Στυλιανόπουλος με απευθείας φάουλ από το ύψος σχεδόν της περιοχής ισοφάρισε σε 2-2. Στο 92’ ο Τρακάκης ανέτρεψε αντίπαλο του, που ήταν σε προφανή θέση για γκολ και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από το διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη.
Ο Στυλιανόπουλος με πλασαριστή εκτέλεση αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-2.
Βοηθοί διαιτητές ήταν οι Γαϊτάνης και Ν. Σκόρδος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Δημητρίου, Μωραγιάννης (65’ Κρεμμύδας), Παπανδρέου, Στυλιανόπουλος, Κακογιάννης, Δασκαλάκης, Διονυσόπουλος (79’ Ξυδιάς), Πατσιώτης (65’ Δημητρακόπουλος), Θεοδοσόπουλος (57’ Τσούνι), Κοντομανωλόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Καπράλος, Τρακάκης, Λύρας, Φυκούρας, Μιχαλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Μάρης, Βλαχάκης, Βαϊτσης, Δαρσακλής, Τζ. Παπαδέας.