Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 20:20

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – ΜΕΘΩΝΗ 0-1: Διπλό με Τσατά

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ που σημείωσε στο πρώτο ημίχρονο ο Τσατάς, η Μεθώνη πήρε τη νίκη το Σάββατο στα Αρφαρά, επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν νικηφόρα το 2023, όπως είχαν κάνει και στο κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν, όπου είχαν κερδίσει εντός έδρας τον Εθνικό Μελιγαλά. Ετσι έφτασαν τις 7 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και παραμένουν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους και μείωσαν τη διαφορά από την 4η Κυπαρισσία, στους δύο βαθμούς.
Το “χρυσό”, όπως αποδείχθηκε, γκολ σημείωσε στο 17’ ο Τσατάς με πλασέ μέσα από την περιοχή.
Η Μεθώνη, αν οι Ράλλης και Σπαντιδέας, ήταν ουσιαστικοί σε δύο καλές στιγμές που είχαν, θα μπορούσαν να δώσουν προβάδισμα με 3 γκολ στην ομάδα τους.
Από την άλλη ο Αστέρας ήταν πιο δραστήριος στην επανάληψη, όμως οι παίκτες τους σε φάσεις που δημιούργησαν στην εστία του Φ. Μίντζηρας δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή Ηλ. Νικολόπουλο γιατί δεν απέβαλε τον Μπίζο για μαρκάρισμα εκτός φάσης πάνω στον Κ. Σακκά, καθώς επίσης γιατί δεν έδωσε πέναλτι όταν ο Φ. Μίντζηρας σε έξοδο που επιχείρησε δεν βρήκε την μπάλα αλλά αντίπαλο του, τον Γιαννακούτζο. Στη δεύτερη περίπτωση ο διαιτητής δεν διαπίστωσε παράβαση και έδωσε κόρνερ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Κλ. Σακκάς, Πατσιώτης, Χριστόπουλος, Φέστας, Χαραλαμπόπουλος, Ν. Μπούρας (60’ Γ. Μπούρας), Μουτσούλας, Μπαράι, Κ. Σακκάς, Κ. Μωραγιάννης (75’ Βανικιώτης), Γιαννακούντζος.
ΜΕΘΩΝΗ: Φ. Μίντζηρας, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Σεντεμέντες, Παυλόγιαννης (85’ Κοτσίρης), Τσιμικλής, Δήμος, Σπαντιδέας, Μάραντος, Ράλλης (91’ Καραγλάνης), Τσατάς.