Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 21:06

ΠΑΣ ΡΑΧΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-1: Πέρασε από το “Π. Μπαχράμης” με Ηλιόπουλο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με εκτός έδρας νίκη ξεκίνησε τους επίσημους αγώνες της στο 2023 η Σπερχογεία που επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Ράχη σε παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο “Π. Μπαχράμης”.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έκρινε τη συνάντηση ήταν ο νεοαποκτηθείς Στέλιος Ηλιόπουλος δίνοντας μια σημαντική νίκη για την ομάδα του, η οποία αναμένεται εκτός από βαθμολογικά να βοηθήσει και ψυχολογικά ώστε η ομάδα να έχει καλύτερη συνέχεια και να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.
Οι “ταύροι” έχουν σημειώσει τρεις νίκες στο πρωτάθλημα μέχρι σήμερα και οι δύο είναι στο “Π. Μπαχράμης”. Η πρώτη ήταν στο ματς με τον Ηρακλή Καλαμάτας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, όπου είχαν κερδίσει με 6-4 και η δεύτερη προχθές.

Νέα πρόσωπα στους πάγκους

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν νέα πρόσωπα στους πάγκους τους. Σε ότι γηπεδούχους κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο ο νέος προπονητής Δημήτρης Παυλόπουλος, ενώ για τους φιλοξενούμενους την τεχνική καθοδήγηση στο ματς είχε ο Παναγιώτης Στάθης συνεργάτης του προπονητή Κώστα Κλάδη, που απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους.

Ατυχος ο Αβράμης

Στο 41’ τραυματίστηκε στο γόνατο ο Αβράμης, ο οποίος δεν μπορούσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Ράχη φαίνεται πως έχει πρόβλημα στο μηνίσκο σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις.

Φάσεις – γκολ

Στο 25’ ο Καραχάλιος έφτασε από τα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή γύρισε συρτά την μπάλα στην πορεία της κινήθηκε ο Κιόρι που έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30’ από φάουλ του Λιόλιου ο Μπέγκα έπιασε την κεφαλιά και με τα φάλτσα που είχε η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 32’ σέντρα του Καραχάλιου στην περιοχή ο Κιόρι με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 55’ ο Μαρίνος εκτέλεσε κόρνερ στέλνοντας την μπάλα στο πίσω δοκάρι, εκεί ήταν ο Ηλιόπουλος ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα, κάνοντας έτσι το 0-1.
Αλλες ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Καραχάλιος (20’ σουτ), Παναγιωτόπουλος (60’ διαγώνιο σουτ, 87’ σουτ) και Λιόλιος (87’ φάουλ).
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς διαιτητές τους Χρ. Μπουρίκα και Ταβουλαρέα.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ: Μ. Τσέλα, Κιόρι, Παυλής, Λιόλιος, Μπέγκα, Αβράμης (41’ λ.τρ. Α. Τσέλα), Καραχάλιος, Ζωγόπουλος, Σκοπέτος, Παναγιωτόπουλος, Αντώνακας.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Λογιώτης, Τζεφερεμιναίος, Οικονομέας, Σεφεράσι, Λένα, Ηλιόπουλος, Δημητρίου (62’ Ρούπας), Ι. Σαούτης, Μαρίνος (74’ λ.τρ. Μούρτο), Μουζάκης, Σούλα (77’ Π. Σαούτης).