Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 21:30

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Με Δ. και Κ. Κορμπή πήρε σπουδαίο τρίποντο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-1: Με Δ. και Κ. Κορμπή πήρε σπουδαίο τρίποντο

 

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή πήρε το Σάββατο η Α.Ε. Αβίας επί του Τέλλου Αγρα.

Μια νίκη που έχει διπλή σημασία, μιας και η ομάδα των Γαργαλιάνων έχει τους ίδιους στόχους με την Αβία που εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο.
Από την άλλη για τον Τέλλο Αγρα ήταν η πέμπτη εκτός έδρας ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια, με τους “ερυθρόλευκους” να βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι, όταν μόλις στο 2’ ο Αναστασόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ.
Στο 10’ ο Δ. Κορμπής με ωραίο τακουνάκι από κοντά έκανε το 1-0, μετά από εκτέλεση φάουλ.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 18’ όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Αναστασόπουλος με πλασέ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-1).
Ο Αγρας έχασε ευκαιρίες και για άλλο γκολ στη συνέχεια με τους Μπακάκη και Τ. Τσόπελα.
Ομως αυτή που βρήκε εκ νέου τον δρόμο προς τα δίχτυα ήταν η ομάδα του Καμπού στο 44’ όταν ο Κ. Κορμπής μετά από ατομική ενέργεια και ωραίο πλασέ νίκησε τον Λαμπίρη για το 2-1.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 47’ η ομάδα του Διονύση Πουλή πέτυχε και τρίτο γκολ όταν ύστερα από δυνατό βολέ του Νιάρχου και ασυνεννοησία των αμυντικών ο Δ. Κορμπής πήρε την μπάλα και με σουτ έγραψε το τελικό 3-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Αποστολόπουλο και Ξανθάκη.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Νιάρχος, Α. Καρδάσης, Γεωργίκος (85′ Χ. Μητσέας), Μπουζαλάς (28′ λ.τρ. Σινάι), Τζανετέας, Αποστολίδης, Κ. Κορμπής, Στ. Τσουλάκος (8’ Δ. Μητσέας), Πανταζής, Δ. Κορμπής (85’ Πουλής), Δ. Τσουλάκος (77’Αλντέσκου)
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχάλιος, Θ. Τσόπελας, Μπακαδήμας, Λάζαρης, Ζόμπολος, Σερέτης, Α. Τσόπελας, Μπακάκης, Αναστασόπουλος, Νικολόπουλος (65’ Βάγγαλης).