Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 19:39

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Όσιγιεκ για Κλάινχαϊσλερ

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Όσιγιεκ για Κλάινχαϊσλερ

Ο Παναθηναϊκός έδωσε τα χέρια με την Όσιγιεκ για την απόκτηση του Λάσλο Κλάινχαϊσλερ, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 3.5 χρόνια. Το μεσημέρι της Τετάρτης (11/01) στην Αθήνα ο Ούγγρος δημιουργικός μέσος.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά τη δεύτερη μεταγραφή του στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Όσιγιεκ για την απόκτηση του 28χρονου διεθνούς Ούγγρου μέσου, Λάσλο Κλάινχαϊσλερ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη για να ολοκληρώσει τα τυπικά για τη μετακίνησή του στο τριφύλλι για τα επόμενα 3.5 χρόνια, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τις 500 χιλιάδες ευρώ.

Η Όσιγιεκ είχε (απο)δεχθεί το περασμένο καλοκαίρι πρόταση 3 εκατ. ευρώ από την Ακαντέμια Πούσκας για τον 28χρονο διεθνή Ούγγρο μέσο, αλλά ο παίκτης δεν ήθελε να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του και απέρριψε την προσφορά που του κατατέθηκε.

Αν και "συνδέθηκε" μεταγραφικά τις τελευταίες ημέρες με τις Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Χάιντουκ, η Όσιγιεκ προτιμούσε να τον πουλήσει σε ομάδα εκτός Κροατίας κι η πρόταση του Παναθηναϊκού ήρθε την στιγμή που... έπρεπε.

Πηγή: www.sport24.gr