Τετάρτη, 11 Ιανουάριος 2023 12:07

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Νίκη ψυχολογίας και ουσίας με Α.Ο. Πυλίου

Γράφτηκε από τον

Χρειάστηκε να μπει η νέα χρονιά για να πανηγυρίσει νίκη το Διαβολίτσι στον 4ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Η μεσσηνιακή ομάδα όχι απλά νίκησε, αλλά θριάμβευσε με 3-0 επί του Α.Ο. Πυλίου Κω, μιας ομάδας με σαφώς μεγαλύτερο μπάτζετ που είχε αρκετά καλή παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Η κακοδαιμονία έφυγε μαζί με το 2022, θεωρούν όλοι στο στρατόπεδο του ΑΟΔ που… γυρόφερναν εδώ και πολλές αγωνιστικές την υπόθεση νίκη, αλλά δεν τα κατάφερναν στις λεπτομέρειες.
Μετά από αυτή την επιτυχία το Διαβολίτσι έφτασε τους 8 βαθμούς και ανέβηκε για πρώτη φορά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μιας και έχει μόλις δύο ήττες στις οκτώ πρώτες αγωνιστικές.

Ικανοποίηση Παλαμάρα

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παλαμάρας μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες, τους οποίους πιστεύει και θεωρεί πως από εδώ και μπρος η ομάδα θα πάρει τα πάνω της. “Κάναμε τη πρώτη μας νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που έχει στηθεί για να κάνει πρωταθλητισμό.
Ηταν μία νίκη ψυχολογίας που τη χρειαζόμασταν, αλλά παράλληλα μας έδωσε και βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και το ζητούμενο είναι να έχουμε συνέχεια στις νίκες, ώστε να ξεφύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού”, δήλωσε στην “Ε” ο καλαματιανός τεχνικός που επισήμανε για το δύσκολο ματς που ακολουθεί με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη: “Αγωνιζόμαστε με μία πολύ καλή ομάδα, που ειδικά στην έδρα της έχει μεγάλη δυναμική. Εμείς δεν έχουμε την ευχέρεια να διαλέγουμε ματς, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα, όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό”.
Οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας θα φιλοξενηθούν στο γήπεδο της Μικρομάνης, μιας και διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα όπως και το γήπεδο που αγωνίζεται ο Αιολικός.
Η αποστολή του ΑΟΔ θα αναχωρήσει το Σάββατο αεροπορικώς για τη Μυτιλήνη, για τον αγώνα της Κυριακής.
Στα αγωνιστικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο Δημητρίου που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.
Τέλος, οι άνθρωποι του Διαβολιτσίου έχουν ανοιχτά τα… ραντάρ τους όσον αφορά διαθέσιμους παίκτες για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Αυτό που αναζητούν είναι παίκτες στη μεσοεπιθετική γραμμή, γνωρίζοντας πάντως πως οι καλές περιπτώσεις σπανίζουν στο χειμερινό παζάρι.