Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 11:49

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΕΡΑΝΗ 0-1: Τέταρτο σερί διπλό για τους πρωτοπόρους

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΕΡΑΝΗ 0-1: Τέταρτο σερί διπλό για τους πρωτοπόρους

Με τους τρεις βαθμούς έφυγε χθες από τη Σπερχογεία η Εράνη (φωτό) και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην Α’ τοπική.

Η φιλιατρινή ομάδα επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Κόλλια, που βρήκε δίχτυα στο 70’ με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος με Κόλλια, Βασιλόπουλο, Μπάρκα και Γεωργιόπουλο, αλλά ο Λογιώτης είπε “όχι”. Η Σπερχογεία απείλησε σε αυτό το διάστημα με τον Μουζάκη, με τον Κουμπαρούλη να αποκρούει.

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Μαρίνο και με τον Παναγιώτη Στάθη στον πάγκο στάθηκαν καλά κόντρα σε μια ομάδα που αγνοεί την ήττα στο πρωτάθλημα. Η Εράνη μετρά τέσσερα σερί διπλά χωρίς να έχει δεχτεί γκολ. Είχαν προηγηθεί αυτά με Εθνικό Μελιγαλά (0-4), ΠΑΣ Ράχη (0-2). Τέλλο Αγρα (0-4)
Το ματς διαιτήτευσε ο Παπακωνσταντίνου με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Μπαρδή.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Λογιώτης, Τζεφερεμιναίος, Οικονομέας, Λένα, Σεφεράσι, Ηλιόπουλος, Μούρτος (80’ Παναγιωτόπουλος), Σούλα (75’ Ρούπας), Δημητρίου, Ι. Σαούτης, Μουζάκης (80’ Σταθάτος)
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Σινιώρης, Πέππας, Γκότσης, Τσόπελας, Γκεβόρι, Χάρμπας (60’ Πλακάς) Βασιλόπουλος (87’ Ν. Χρονόπουλος), Γεωργιόπουλος, Κολλιας (92’ Αναστασόπουλος) Μπάρκας.