Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 18:09

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-1: Σπουδαίο διπλό στις καθυστερήσεις

Γράφτηκε από τον

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Α.Ε. Μάνης πήρε τη νίκη με 1-0 στη χθεσινή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Αρφαρών.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους Μανιάτες πέτυχε στο 94’ ο νεοαποκτηθείς Δημήτρης Μπάλας με προβολή ύστερα από σέντρα του Αλεξανδρόπουλου.
Οι νικητές είχαν και άλλες φάσεις για να σκοράρουν νωρίτερα, μεταξύ αυτών ένα χαμένο πέναλτι και ένα δοκάρι, όμως δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν. Συγκεκριμένα στο 50’ ο Κουρούπης βγήκε τετ-α-τετ πλάσαρε τον Π. Μπούρα, ο οποίος κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα, άλλα οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζουν ότι ήταν μέσα από τη γραμμή του τέρματος και έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Στο 72’ μετά από κόρνερ του Κουρούπη ο Μπάλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 88’ ο Χατζηπαναγιώτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από αμυντικό. Το εκτέλεσε ο Αλεξανδρόπουλος και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο 54’ όταν ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου απέβαλε με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ τον Γ. Μπούρα. Κατά την άποψη τους ήταν υπερβολική η δεύτερη κίτρινη. Από εκεί και μετά δεν ήταν εύκολο με παίκτη λιγότερο να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στο 88’ έμειναν με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κ. Σακκάς γιατί ανέτρεψε τον Χατζηπαναγιώτη μέσα στην περιοχή, αλλά το πέναλτι δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ο Αλεξανδρόπουλος. Η κόκκινη βγήκε γιατί ο επιθετικός του Αστέρα διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή για την απόφαση του.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Π. Μπούρας, Βανικιώτης, Γ. Μπούρας, Μπαράι, Παντσιώτης, Φέστας (93’ Κορομηλάς), Μουτσούλας, Χριστόπουλος, Κ. Σακκάς, Γιαννακόπουλος, Πετρόπουλος (81’ Μωραγιάννης).
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Π. Πουλάκος, Γουρνάς, Γιάννης, Δουρούμης, Χριστόπουλος (46’ Μπάλας), Χατζηπαναγιώτης, Μπέρμπερη, Κ. Πουλάκος, Αλεξανδρόπουλος, Κουρούπης.
* Από την ομάδα των Αρφαρών ζητούν από τους διαιτητές να δείχνουν κατανόηση και σεβασμό στα σωματεία και να μην βγάζουν εύκολα κάρτες. Οπως μας είπαν άνθρωποι της ομάδας θέλουν οι διαιτητές να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων και να μην είναι αυστηροί στις αποφάσεις τους γιατί και αυτοί ως παράγοντες των ομάδων κάνουν αγώνα για να τις κρατήσουν αγωνιστικές και επίσης να τις σέβονται.