Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 10:20

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Στον πάγκο ο Κακαλέτρης αντί του Αναστόπουλου

Γράφτηκε από τον

Στο πρόσωπο του Νίκου Κακαλέτρη βρήκε η διοίκηση της Καλαμάτας τον αντικαταστάτη του Νίκου Αναστόπουλου…

Ο 50χρονος προπονητής από την τεχνική ηγεσία της Κ19 της Καλαμάτας θα βρεθεί στη μεγάλη ομάδα και θα αναλάβει να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Super Legaue 2, σε μία μεταβατική περίοδο της μεσσηνιακής ομάδας μετά το -13 από την κορυφή της βαθμολογίας που την έθεσε εκτός διεκδίκησης του τίτλου.
Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε “τελειώσει” από τον πάγκο της ομάδας αμέσως μετά τη λήξη του Δευτεριάτικου αγώνα με την Καλλιθέα και την ίδια ημέρα έγινε επαφή με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.
Τελικά για άγνωστους λόγους δεν προκρίθηκε η επιλογή του πρώην τεχνικού του Αιγάλεω και οι διοικούντες στράφηκαν προς το πρόσωπο του Νίκου Κακαλέτρη,
ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα, δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και είναι μία λύση εκ των έσω.
Στο πλευρό του 50χρονου τεχνικού θα βρίσκεται ο Φραγκίσκος Κεράνης που θα παραμείνει στο τεχνικό τιμ των ασπρόμαυρων.

Επιστρέφει μετά από 9 χρόνια

Ο Κακαλέτρης επιστρέφει έτσι στη “Μαύρη Θύελλα” μετά από εννέα και πλέον χρόνια μιας και ήταν πρώτος προπονητής τη σεζόν 2013-14 στο πρωτάθλημα της
Γ’ εθνικής και αποχώρησε μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τον Μίλτο Γκόφα να τον αντικαθιστά.
Βέβαια ο καλαματιανός τεχνικός ήταν και παλιότερα στο τεχνικό τιμ της “Μαύρης Θύελλας” ως γυμναστής και βοηθός προπονητή στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής.
Αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για το νέο προπονητή.
Οσον αφορά τον Νίκο Αναστόπουλο βρέθηκε χθες στο προπονητήριο της ομάδας στα Παλιάμπελα και ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης να τον “τελειώσει”, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Πρασσά.
Οι λόγοι της απομάκρυνσης είναι βεβαίως η άσχημη πορεία στο πρωτάθλημα που έχουν φέρει την Καλαμάτα στην 6η θέση και στο -13 από την πρωτοπόρο Κηφισιά.
Και όλα αυτά για μία ομάδα με πλούσιο μπάτζετ και ισχυρό ρόστερ, που το καλοκαίρι ήταν πρώτο φαβορί για την άνοδο στο β’ όμιλο της Super League 2.
Αυτή είναι το δεύτερο διαζύγιο της Καλαμάτας με τον Νίκο Αναστόπουλο, πριν καν συμπληρωθεί ένας χρόνος, μιας και ο ίδιος είχε παραιτηθεί τον περσινό Φεβρουάριο μετά από μια εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά…