Δευτέρα, 29 Σεπτέμβριος 2014 17:26

Ετοιμο το περίπτερο της "Μαύρης Θύελλας"

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το περίπτερο της "Μαύρης Θύελλας" στην παραλία της Καλαμάτας (στην συμβολή των οδών Φαρών και Ναυαρίνου) είναι πλέον έτοιμο και θα είναι στην διάθεση των φίλων της ομάδας.


Την Κυριακή μάλιστα θα ανοίξει για πρώτη φορά λειτουργώντας ως εκδοτήριο εισιτηρίων για το ματς της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μεταξύ της Καλαμάτας και του Ζακυνθιακού.
Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα, σύντομα θα αποτελέσει και σημείο διάθεσης των αναμνηστικών προϊόντων και ειδών της μπουτίκ της ομάδας. Παράλληλα, θα αποτελέσει και σημείο ενημέρωσης με παροχή πληροφοριών προς κάθε ενδιαφερόμενο για τα χορηγικά προγράμματα της Καλαμάτας.
Ο σχεδιασμός του έγινε από τον Βαγγέλη Σαραντόπουλο ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο υπεύθυνος διαφήμισης του συλλόγου Νίκος Νίκας προχωρά και το θέμα της μπουτίκ, που σύντομα θα λειτουργήσει εντός του σταδίου με κινητό περίπτερο.
Το Δημοτικό στάδιο θα παρουσιάσει μια διαφορετική, καθαρά ποδοσφαιρική, όψη με τον Ζακυνθιακό αφού περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου θα έχουν τοποθετηθεί οι διαφημιστικές πινακίδες των χορηγών.
Όσον αφορά το ματς της Κυριακής, από το πρωί μια συνεργάτης του τμήματος μάρκετινγκ, ντυμένη στα χρώματα της ομάδας, θα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας κάνοντας προπώληση εισιτηρίων για το απογευματινό παιχνίδι.


  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ