Τρίτη, 24 Ιανουάριος 2023 10:31

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Υπογράφει ο Λιποράσε, παρελθόν ο Μπόρχες

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Υπογράφει ο Λιποράσε, παρελθόν ο Μπόρχες

Παίκτης της Καλαμάτας θα πρέπει να θεωρείται ο Νάτσο Λιποράσε.

Ο Αργεντινός αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του με την Παναχαϊκή και το Σάββατο βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της “Μαύρης Θύελλας” με την Προοδευτική. Ο Λιποράσε είχε φέτος 10 συμμετοχές και 3 γκολ με τους Πατρινούς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, αλλά και στόπερ. Πριν έρθει στην Ελλάδα έπαιζε στην Σαν Μπενετεντέζε στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας και παλαιότερα σε αρκετές ομάδες της Αργεντινής. Ο 30χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της Καλαμάτας και ίσως και σήμερα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αντίθετα παρελθόν για τη μεσσηνιακή ομάδα αποτελεί ο Ούγκο Μπόρχες. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα παραμείνει πάντως στη χώρα μας, καθώς συμφώνησε με την Προοδευτική. Ο Μπόρχες αναχώρησε μάλιστα μαζί με την αποστολή της Προοδευτικής μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα με την “Μαύρη Θύελλα”.
Ο Μπόρχες μέτρησε φέτος 8 συμμετοχές και 2 ασίστ φέτος με την Καλαμάτα, ενώ συνολικά είχε 20 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στα πλάνα Κακαλέτρη ο Λούκατσικ, θλάση ο Λουπάνο

Από εκεί και πέρα, ο Ντάνι Λουπάνο υπέστη θλάση στο τελευταίο ματς και θα μείνει εκτός για 20 μέρες, μειώνοντας τις επιλογές του Νίκου Κακαλέτρη για το κέντρο της άμυνας. Ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας θα έχει πάντως μία έξτρα επιλογή για τη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο λόγος για τον 20χρονο Ντάνιελ Λούκατσικ, που βρίσκεται από το καλοκαίρι στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε αγωνιστεί.
Ο Πολωνός εξτρέμ είχε πάρει μέρος στα φιλικά προετοιμασίας και ήρθε η ώρα να αγωνιστεί και στα επίσημα παιχνίδια.
Η Καλαμάτα μετά την ισοπαλία με την Προοδευτική ισοβαθμεί με την Ηλιούπολη στην 6η θέση του β’ ομίλου της Super League 2 και έχει ουσιαστικά τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου, μιας και είναι 13 βαθμούς μακριά από την Κηφισιά.