Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2023 11:48

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Συνεχίζει την αήττητη και εντυπωσιακή πορεία της

Γράφτηκε από τον

Την ευρύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής πήρε την Κυριακή η Κυπαρισσία που συνέτριψε με 6-1 εκτός έδρας τον Ακρίτα Κορώνης.

Ετσι ο ΑΟΚ συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα, με απολογισμό 8 νίκες και 5 ισοπαλίες και διαθέτει την καλύτερη άμυνα με παθητικό 6 γκολ.
Η Τριφυλιακή ομάδα παρότι ξεκίνησε με τρεις ισοπαλίες τη χρονιά, βρίσκεται στην 3η θέση και στο -3 από την κορυφή και κάνει πρωταθλητισμό, παρότι το μπάτζετ έχει μειωθεί αισθητά συγκριτικά με πέρυσι και έχουν αποχωρήσει αρκετοί πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ.
Βέβαια ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καλόμαλος φροντίζει να κρατήσει χαμηλούς τόνους, δεν μιλά για πρωτάθλημα και πρωτιές και τονίζει πως βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και πως ταμείο θα γίνει στο τέλος.

Καλόμαλος: “Εχουμε ποιοτικούς παίκτες
και η διοίκηση είναι πολύ κοντά”

Για το παιχνίδι με την Κορώνη και τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα ο καλαματιανός τεχνικός δήλωσε στην “Ε”:
“Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα ιδιαίτερο γήπεδο και απέναντι σε μία μαχητική ομάδα. Καταφέραμε να προηγηθούμε νωρίς και παρότι ισοφαριστήκαμε, ελέγξαμε τον ρυθμό και η εικόνα μας ήταν πολύ καλή και κερδίσαμε πιο εύκολα απ’ ότι περιμέναμε.
Η ομάδα δουλεύει σε καλό επίπεδο και τα παιδιά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στις προπονήσεις. Εχουμε ποιοτικούς παίκτες και η διοίκηση είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο να είναι πιο κοντά μας και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται φέτος”.
Πλέον το πρόγραμμα γίνεται πιο βατό για τους “κυανόλευκους” και υπάρχει η δυνατότητα για σερί νικών μέχρι το εντός έδρας ντέρμπι με την Εράνη στη 2η αγωνιστική του β’ γύρου.
Την Κυριακή ο ΑΟΚ παίζει στην έδρα του με τον Εθνικό Μελιγαλά, μετά αγωνίζεται με τον Αστέρα στα Αρφαρά και στη συνέχεια εντός με την Ράχη.

Αρχή με Μαλισόβα

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν έχει… ζεστάνει τους διοικούντες που ξεκίνησαν την ενίσχυση στο μεταγραφικό παζάρι με την απόκτηση του μέσου Χρήστου Μαλισόβα από το Καλό Νερό και σκοπεύουν να συνεχίσουν σε υψηλούς ρυθμούς!

Πάει για επιθετικό από το... πάνω ράφι

Εδώ και ημέρες έχουν προχωρημένες επαφές με έμπειρο επιθετικό εκτός Μεσσηνίας με πολύχρονη θητεία σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών.
Αν ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή ο ΑΟΚ θα ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό στη γραμμή κρούσης και θα βάλει… πλώρη για την κατάκτηση του τίτλου. Αν στραβώσει αυτή η περίπτωση, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τους “κυανόλευκους” που θέλουν πάση θυσία να ενισχυθούν στην επιθετική γραμμή. Στον αντίποδα προ εβδομάδων αποχώρησε ο έμπειρος Ηλειος μέσος Παναγιώτης Δημάκης.

Ανακοίνωση για Σπάλα

Τέλος, η διοίκηση του ΑΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση ευχαριστώντας τον προπονητή της Κορώνης Λάκη Σπάλα:
“Η διοίκηση του Α.Ο. Κυπαρισσίας ευχαριστεί τον προπονητή του Ακρίτα Κορώνης κ. Σπάλα για το ειλικρινές ενδιαφέρον και την συγκατάβαση του για ολιγόλεπτη καθυστέρηση έναρξης του αγώνα μεταξύ των ομάδων μας. Η κίνηση του αυτή τον τιμά κυρίως σαν άνθρωπο”.