Πέμπτη, 26 Ιανουάριος 2023 12:46

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ντεμπούτο Μαντζούνη την Κυριακή με Ηρακλή, τι ζητάει ο νέος τεχνικός

Γράφτηκε από τον

Μία εβδομάδα προπονήσεων συμπληρώνει σήμερα ο Αλέξης Μαντζούνης στον Πάμισο. Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε μετά από 4,5 χρόνια στη Μεσσήνη, αντικαθιστώντας στον πάγκο τον Σπύρο Τσίκινη.

Ο νέος τεχνικός των “πρασίνων” δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, καθώς εργάστηκε στο παρελθόν για δύο χρόνια στον Πάμισο, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής το 2018, ενώ έφθασε και στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου ηττήθηκε στην παράταση από τη “Μαύρη Θύελλα”. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο είναι και φέτος οι στόχοι που διεκδικεί ο Πάμισος, με τη δεύτερη θητεία του Αλέξη Μαντζούνη να ξεκινά την Κυριακή στη Μεσσήνη κόντρα στον Ηρακλή Καλαμάτας.
“Υπάρχει μια γλυκιά προσμονή για το πρώτο μου ματς στον πάγκο. Ξέρω βέβαια τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του συλλόγου. Δεν είμαι καινούριος, γιατί το μισό ρόστερ είναι παιδιά που είχα και στο προηγούμενο πέρασμά μου και πάντα είχα επαφές με την ομάδα και την πόλη”, λέει στην “Ε” ο Αλέξης Μαντζούνης και απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να στηρίζει την ομάδα: “Σαν προπονητής του Παμίσου κάνω κάλεσμα να υπάρξει ομόνοια στην πόλη και να στηρίξουμε το σύλλογο στις καλές και δύσκολες στιγμές. Ο,τι υπάρχει σαν στόχος, είμαστε καταδικασμένοι να τον διεκδικήσουμε”.
Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες δίνουν το “παρών” στην προετοιμασία για το εντός έδρας ματς της Κυριακής, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Ο Πάμισος βρίσκεται στη 2η θέση της Α’ τοπικής και στο -2 από την πρωτοπόρο Εράνη, αλλά αναμένεται να πάρει το ματς στα χαρτιά με την Ομόνοια και έτσι θα ανέβει στην κορυφή. Οι “πράσινοι’ την περασμένη αγωνιστική πήραν ξεκούραστο τρίποντο με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, που δεν μετέχει στο πρωτάθλημα.
Τέλος να σημειωθεί ότι την προσεχή Δευτέρα ο Πάμισος θα κόψει την πίτα του στις 6 το απόγευμα στο καφέ “Ideal” στο Πάρκο της Μεσσήνης.
Η εκδήλωση αφορά τα τμήματα ποδοσφαίρου της ανδρικής ομάδας και της ακαδημίας, αλλά και της ομάδας μπάσκετ.