Τρίτη, 30 Σεπτέμβριος 2014 08:30

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Κέρδισε… παίκτες στο Κύπελλο και παίρνει ανάσες μετά την αναβολή του αγώνα με Ζακυνθιακό

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ":  Κέρδισε… παίκτες στο Κύπελλο και παίρνει ανάσες μετά την αναβολή του αγώνα με Ζακυνθιακό

Η διάκριση στο Κύπελλο Γ' εθνικής έρχεται σε δεύτερη μοίρα φέτος για την "Μαύρη Θύελλα" που έχει βασικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Β' εθνική.


Για αυτό και ο Νίκος Κουρμπανάς ξεκούρασε πολλούς βασικούς προχθές στην Κύμη και προτίμησε να δώσει ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής στα ματς του πρωταθλήματος.
Ο έμπειρος τεχνικός βέβαια είναι τονίσει στους παίκτες του ότι οι αλλαγές στην 11άδα δεν σημαίνουν ότι η ομάδα αδιαφορεί για το Κύπελλο και είχε ζητήσει καλή εμφάνιση και πρόκριση.
Κάτι που έγινε πραγματικότητα αφού η Μεσσηνιακή ομάδα επικράτησε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 1-0 της Κύμης και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση, όπου θα φιλοξενηθεί από τον Ερμή Κιβερίου.
Ο Κουρμπανάς λοιπόν συνεχάρη τους παίκτες του για την εμφάνιση και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εικόνα κυρίως των νεαρών παικτών οι οποίοι "άρπαξαν" την ευκαιρία που τους έδωσε. Για να γίνει αντιληπτό το πόσο διαφορετικό ήταν προχθές το σχήμα της Καλαμάτας αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο έξι από τους 14 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν είχαν πάρει φανέλα βασικού σε κάποιο από τα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος.
Ο προπονητής της Καλαμάτας λοιπόν είδε με ικανοποίηση ότι υπάρχουν πολλοί ετοιμοπόλεμοι παίκτες στους οποίους μπορεί να υπολογίζει για την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αναβλήθηκε το ματς
με τον Ζακυνθιακό

Το Κύπελλο πλέον μπορεί να… περιμένει μέχρι τις 26 Οκτωβρίου που θα γίνει το επόμενο ματς και η Καλαμάτα από χθες έστρεψε ξανά την προσοχή της στο πρωτάθλημα. Ωστόσο η… δράση θα καθυστερήσει μια εβδομάδα αφού χθες το βράδυ ανακοινώθηκε ότι αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των ομαδικών αθλητών των εθνικών κατηγοριών, σε ένδειξη πένθους για το φίλαθλο του Εθνικού που έφυγε από τη ζωή.
Ετσι αναβάλλεται και η Γ' εθνική και φυσικά το προγραμματισμένο για την Κυριακή εντός έδρας παιχνίδι με τον Ζακυνθιακό.
Η Καλαμάτα λοιπόν θα έχει την ευκαιρία να πάρει μερικές ανάσες και ο Κουρμπανάς να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες που έχει διακρίνει πως έχει η ομάδα.
Αγωνιστικά, ο Τέλης Σαλαπάτας αποθεραπεύτηκε και απλά προφυλάχθηκε στο ματς της Κυριακής στην Κύμη. Τραυματίας από την Κύμη επέστρεψε ο Τριάντος και τις επόμενες μέρες θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς. 
Στο στάδιο της αποθεραπείας βρίσκονται οι Σκάρος, Αργυρόπουλος που θα επιστρέψουν σε περίπου 10 μέρες ενώ ο Δημητριάδης λογικά θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.