Παρασκευή, 27 Ιανουάριος 2023 11:11

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Απογοητευτικός Γενάρης, δύσκολη η συνέχεια

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Απογοητευτικός Γενάρης, δύσκολη η συνέχεια

Τρεις απώλειες βαθμών σε τέσσερις αναμετρήσεις, μετρά τον Ιανουάριο η Καλαμάτα, με συνέπεια να έχει απομακρυνθεί 13 βαθμούς από την κορυφή του δευτέρου ομίλου της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” έχει κερδίσει το 2023 μόνο τον ουραγό και δίχως βαθμό ΠΑΟ Ρουφ (3-0) στο Δημοτικό Στάδιο, εκεί όπου το περασμένο Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Προοδευτική στο ντεμπούτο του Νίκου Κακαλέτρη στον πάγκο. Εκτός έδρας, έχει μια ισοπαλία με σκορ 1-1 στο Αιγάλεω και την ήττα από την Καλλιθέα με 2-1, που έφερε το “διαζύγιο” με τον Νίκο Αναστόπουλο. Η Καλαμάτα έχει τεθεί ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της ανόδου, αλλά το ρόστερ της ομάδας δεν είναι για να βρίσκεται στην 6η θέση και θα προσπαθήσει να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα, παρά τη δύσκολη συνέχεια.
Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου απομένουν τρία παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο εκτός έδρας με ΟΦ Ιεράπετρας και ΑΕΚ Β’ , ενώ εντός έδρας θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Κηφισιάς. Στα αξιοσημείωτα ότι τόσο με την Κηφισιά, όσο και με την ΑΕΚ Β’ θα αγωνιστεί Παρασκευή στις 3.15 το μεσημέρι, με τους αγώνες να μεταδίδονται ζωντανά από την ΕΡΤ3. Το ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή στις 2.45 μ.μ.
Οι Κρητικοί φιγουράρουν στη δεύτερη θέση και είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Κάτι που δείχνει πόσο δύσκολο είναι το έργο της “Μαύρης Θύελλας” που θα δώσει δύο δυνατά ματς σε διάστημα έξι ημερών.
Η προετοιμασία για τον ΟΦ Ιεράπετρας θα ολοκληρωθεί το Σάββατο και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Κρήτη. Σε αυτήν δεν θα βρίσκεται σίγουρα ο τραυματίας Λουπάνο.

Σφυρίζει ο Μπαϊρακτάρης με Ιεράπετρα

Χθες έγιναν γνωστοί και οι ορισμοί των διαιτητών. Στην Ιεράπετρα θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους Αραβίδη και Μαραθωνίτη, από τον ίδιο σύνδεσμο. Η 13η αγωνιστική ξεκινά σήμερα με το ματς της ΑΕΚ Β’ με τα Χανιά. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητής έχουν ως εξής:

Σήμερα

ΑΕΚ Β’-Χανιά, 3.15 μ.μ.
Μπαλαχούτης, Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Φίλος (Βοιωτίας)
4ος διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)

Κυριακή

Προοδευτική-Απόλλων Σμύρνης, 2.45 μ.μ.
Ανδριανός, Οικονόμου (Αχαΐας), Μαυροκορδόπουλος (Αργολίδας)
4ος διαιτητής: Τομαράς (Θράκης)
Ηρόδοτος- Παναχαϊκή, 2.45 μ.μ.
Αλάμπεης, Τσολακίδης, Μητροφάνης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Κουκουράκης (Χανίων)
Κηφισιά-Επισκοπή, 2.45 μ.μ.
Κουκούλας, Ψύλλος (Λέσβου), Παπαδοπούλου (Μακεδονίας)
4ος διαιτητής: Χουλιάρας (Εύβοιας)
ΟΦ Ιεράπετρας-Καλαμάτα, 2.45 μ.μ.
Μπαϊρακτάρης, Αραβίδης, Μαραθωνίτης (Αθηνών)
4ος διαιτητής: Στεργιώτης (Αθηνών)

Δευτέρα

ΠΑΟ Ρουφ-Αιγάλεω, 2.45 μ.μ.
Χρονάς (Αχαΐας), Χλεμπογιάννης (Φωκίδας), Σγουράκης (Πειραιά)
4ος διαιτητής: Καδδάς (Αχαΐας)
Καλλιθέα-Ηλιούπολη, 3.15 μ.μ.
Μαχαίρας, Κολλιάκος (Αθηνών), Αρμακόλας (Κυκλάδων)
4ος διαιτητής: Γιαννουκάς (Δωδεκανήσου)
Ρεπό: Ολυμπιακός Β’