Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 14:18

ΙΑΛΥΣΟΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 2-1: Τρίτη σερί ήττα στη Ρόδο

Γράφτηκε από τον

Χωρίς βαθμολογικό όφελος έμεινε το Διαβολίτσι στο χθεσινό ματς με τον Ιάλυσο στη Ρόδο για την 11η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ εθνικής…

Ο ΑΟΔ ηττήθηκε στο “Οικονομίδειο” με 2-1 από τον Ιάλυσο και παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με το Πάτραι.
Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για το Διαβολίτσι που πρέπει να συνέλθει άμεσα και να… μαζέψει τη διαφορά που τον χωρίζει από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή.
Η χθεσινή ήττα είναι από αυτές που “κοστίζουν” μιας και ο Ιάλυσος είναι μια ομάδα που έχει ίδιους στόχους και με το χθεσινό τρίποντο βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Προβάδισμα με Γεωργιάδη

Μετά από ένα πρώτο ημίωρο δίχως ιδιαίτερες φάσεις, ο Ιάλυσος ανέβασε στη συνέχεια στροφές και πέτυχε το γκολ σε κομβικό σημείο… Ηταν το 40’ με τον Εμπουμπά να δίνει στον Γεωργιάδη και εκείνος με πλασέ έγραψε το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα η Ροδίτικη ομάδα έχοντας την ψυχολογία με το μέρος της, λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ όμως το σουτ του Εμπουμπά κόντραρε σε σώματα και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

Δεύτερο γκολ με Νάνι στο 57'

Η αντίδραση δεν ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα του Κώστα Παλαμάρα και μάλιστα οι γηπεδούχοι έκαναν δύο τα τέρματα τους στο 57’ όταν ο Γεωργιάδης
έκανε τη σέντρα και ο Νάνι με πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-0, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στον Ιάλυσο.

Μείωσε ο Ηλιόπουλος στο 90'

Στη συνέχεια η μεσσηνιακή ομάδα προσπάθησε να διορθώσει κάπως την κατάσταση, βγήκε μπροστά, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 90’ με σουτ του Ηλιόπουλου μετά από απόκρουση του Ανδρούτσου σε σουτ του Πάγια.
Διαιτητής ήταν ο Κωσταγιάννης (Αθηνών), με βοηθούς τους Καλοπίση (Αθηνών) και Σταμούλη (Δυτ. Αττικής).
ΙΑΛΥΣΟΣ (Παναγιώτης Σπάρταλης): Ανδρούτσος, Ιντρίζι (72’ Λαμάι), Καραγεωργής, Γεωργιάδης (82’ Γεωργίου), Μπουσμπίμπα (87’ Σούλτς), Καρπαθάκης, Εμπουμπά, Δελαπόρτας (87’ Λαμπίδης), Χατζηνικόλας, Τερζίου, Νάνι (87’ Μαχαιράς).
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Κώστας Παλαμάρας): Καπατσώρης, Σταματελόπουλος, Βέλλης, Πιτσίλης (73’ Θώδης), Καντούτσης, Μουλιάτος (46’ Γουέσλεϊ), Μπαλόπουλος, Δημητρίου (80’ Σάλα), Ηλιόπουλος, Στραβάκος (73’ Γκελγκέρια), Αλεξανδρής (46’ Πάγια).