Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2023 16:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Μπαμ" με Κυβελίδη, πήρε και Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Μπαμ" με Κυβελίδη, πήρε και Βλαχόπουλο

Μεταγραφή... ανόδου πραγματοποίησε σήμερα η Κυπαρισσία!

Ο ΑΟΚ έκανε δικό του τον Λεωνίδα Κυβελίδη που έμεινε ελεύθερος από το ΑΠΣ Πάτραι και έδωσε σήμερα το πρωί τα χέρια με την Τριφυλιακή ομάδα. Ο Κυβελίδης είναι 37 χρονών επιθετικός, με πολλές συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες και έρχεται στον ΑΟΚ για του δώσει το εύκολο γκολ. Πρόκειται για παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά με το... καλημέρα στην Α' τοπική και πλέον οι ιθύνοντες των "κυανολεύκων" δείχνουν πως ξεκάθαρος στόχος τους είναι η κατάκτηση του τίτλου και η άνοδος στη Γ' εθνική. Ο ΑΟΚ μετά από 16 αγωνιστικές είναι αήττητος, στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την πρώτη θέση που βρίσκεται ο Πάμισος. 
Ο Κυβελίδης έχει φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής, του Αρη, του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πιερικού, του Απόλλωνα Σμύρνης, του Αιγάλεω, της Κέρκυρας και άλλων ομάδων επαγγελματικών κατηγοριών.
Επιπλέον ο ΑΟΚ προχώρησε και σε μία ακόμη μεταγραφή, αποκτώντας τον Κώστα Βλαχόπουλο που έμεινε ελεύθερος από το Καλό Νερό που αποχώρησε από το πρωτάθλημα της
Α' τοπικής.

Ο Βλαχόπουλος είναι 41 χρονών επιθετικός και στη Μεσσηνία έχει αγωνιστεί ακόμη στην Εράνη και εκτός Μεσσηνίας σε Ερμιονίδα, Πανηλειακό, Αίαντα Γαστούνης, Ιάλυσο, Αστέρα Αμαλιάδας, Κόρινθο, Ατρόμητο Λάππα, Ηρακλή Ψαχνών κ.α.
Πρόκειται για έμπειρο ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που ενισχύει την ομάδα του Γιώργου Καλόμαλου στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.